Το Greece’s Next Top Model επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Star απόψε στις 21:00. Προβλέπονται αυστηρές κριτικές στα νέα κορίτσια που θα διαγωνιστούν και έντονες διαφωνίες ανάμεσα στους κριτές.

Η μεγάλη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Greece’s Next Top Model θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής στις 21:00 στο Star.

Το επιτυχημένο ριάλιτι μοντέλων, που πέρυσι καθήλωσε του τηλεθεατές, επανέρχεται με νέα πρόσωπα, με κορίτσια που θα προσπαθήσουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και με καινούργιες διαμάχες ανάμεσα στους τέσσερις κριτές του παιχνιδιού, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τη Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Άγγελο Μπράτη.

Οι οντισιόν του GNTM 2 ολοκληρώθηκαν μέσα στο καλοκαίρι και απόψε πρόκειται να δούμε την πρώτη φάση και να πάρουμε μια γεύση από το τι θα ακολουθήσει στη φετινή σεζόν. Αν κρίνουμε, πάντως, από τα τρέιλερ που έχουν κυκλοφορήσει από τους επίσημους λογαριασμούς του GNTM και του Star στο Instagram, προβλέπονται αυστηρές κριτικές.

Εξάλλου, όλοι θυμόμαστε τις περσινές συζητήσεις των κριτών περί αισθητικών επεμβάσεων, καθώς και τις διαφωνίες τους για πολλά από τα κορίτσια που είχαν παρευρεθεί στις οντισιόν. Από τα σποτ που είδαμε, ακούγονται κάποιες φράσεις, τόσο από τους κριτές, όσο και από τις διαγωνιζόμενες, που δείχνουν πως θα υπάρξει και φέτος διάσταση απόψεων.


Τι λένε στο twitter για το Greece Next Top Model:

Διαβάστε επίσης »