Μετά την περσινή, πολύ μεγάλη επιτυχία του Greece’s Next Top Model, όλοι ανυπομονούν για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων που καταφτάνει στη μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του Star Channel για άλλη μια χρονιά.

Παρά το γεγονός ότι γνωρίζαμε πως το GNTM 2 πρόκειται να προβληθεί κατά το πρώτο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν και ενώ είχαμε δει το τρέιλερ, το οποίο μεγάλωσε την αγωνία μας, δεν ξέραμε την ακριβή ημερομηνίας έναρξης.

Οι ιθύνοντες του σταθμού, όπως και οι άνθρωποι που θα συμμετάσχουν έχοντας σημαντικούς ρόλους στο ριάλιτι, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στην αγωνία των τηλεθεατών και να ανακοινώσουν την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την οποία θα δούμε και φέτος στην κριτική επιτροπή, ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως το GNTM ξεκινά την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 στις 21.00!


Διαβάζονται επίσης:
  GNTM: Διαγωνιζόμενη σε Ζενεβιέβ: «Πώς σας λένε;»
  GNTM 4/11 αποχώρηση: Αποχώρησε από το σπίτι η Όλγα Καλογήρου

Ανάλογη ανάρτηση έγινε και στον επίσημο λογαριασμό του ριάλιτι στο Instagram.


Τι λένε στο twitter για το Greece Next Top Model:

GNTM 2: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα - Ξεκινά αυτή τη βδομάδα" data-src="https://www.news247.gr/img/1955/7493822/270000/o/660/0/gntm.jpg" alt="GNTM 2: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα - Ξεκινά αυτή τη βδομάδα" />
Διαβάστε επίσης »