Στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοίδης  – Στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται από το πρωί ο σύζυγος της αδικοχαμένης Caroline προκειμένου να προσφέρει ό,τι μπορεί στις έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό των δολοφόνων

Tου Γιώργου Σόμπολου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του news2u.gr στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης βρίσκεται και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για την πορεία των ερευνών.

Γλυκά Νερά: Στην ΓΑΔΑ τώρα ο 32χρονος σύζυγος της δολοφονημένης Caroline

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο υπουργός και ο 32χρονος χειριστής ελικοπτέρων είχαν συνομιλία και ο κ. Χρυσοχοίδης, του επεσήμανε πως όλες οι διαθέσιμες αστυνομικές δυνάμεις έχουν “πέσει πάνω από την υπόθεση του”. Η δολοφονία της άτυχης μητέρας και φοιτήτριας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, αφού οι αδίστακτοι δολοφόνοι αφαίρεσαν την ζωή μιας κοπέλας μόλις 20 ετών, που δεν πρόλαβε να δει την κόρη της, Λυδία, να γίνεται ούτε καν ενός έτους.

Όπως είχε αποκαλύψει και νωρίτερα σήμερα το news2u.gr ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων, βρέθηκε εκ νέου στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση προκειμένου, με πιο καθαρό μυαλό πλέον, να απαντήσει σε ερωτήσεις των αστυνομικών που χειρίζονται την υπόθεση. Αυτό που προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, είναι η εθνικότητα των δολοφόνων.

Ο 32χρονος πατέρας του 11 μηνών βρέφους θα κληθεί να ακούσει συνομιλίες από Αλβανικά, Ρώσικα, Γεωργιανά και Ρομά, μήπως και αναγνωρίσει αυτή που χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι της συζύγου του. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες που είχαν αναλάβει την επιτήρησή του ήταν δύο ψηλοί άνδρες που μιλούσαν καλά Ελληνικά, αλλά όπως δείχνουν όλα, δεν είναι Έλληνες. Ο τρίτος συνεργός τους ο κοντός άνδρας, “ανέλαβε” την σύζυγο του και είναι αυτός σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις που την οδήγησε στον θάνατο.

Διαβάστε επίσης »