“Βροχή” ερωτήσεων για τις ενέργειές του μετά τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, δέχθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τόσο από τον ανακριτή όσο και από τον εισαγγελέα, κατά τη διάρκεια της απολογίας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη και την ώρα που επί της ουσίας βρισκόταν ένα βήμα πριν από τη φυλακή φέρεται να τον ενδιέφερε η εικόνα που είχε ο κόσμος γι’ αυτόν.
“Η εκδοχή του έχει πολλές … τρύπες και πολλά κενά”, έλεγαν χαρακτηριστικά πηγές από τον χώρο των δικαστηρίων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο συζυγοκτόνος ρωτήθηκε και απάντησε για όλα τα κρίσιμα διαστήματα: Από τη γνωριμία του και τον γάμο του με την Καρολάιν, μέχρι την ημέρα της δολοφονίας στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και όσα ακολούθησαν. Στο επίκεντρο των ερωτήσεων ανακριτή και εισαγγελέα, βρέθηκε το τι ακριβώς συνέβη τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου. Ο κατηγορούμενος παρότι ρωτήθηκε κατ΄επανάληψη αν και τι έπραξε όταν είδε να μειώνονται οι αντιστάσεις της Καρολάιν, εκείνος φέρεται να μην έκανε τίποτα και επί της ουσίας την άφησε αβοήθητη.
Προσπαθώντας να αιτιολογήσει το σκηνικό που έστησε μετά τη δολοφονία, φέρεται να υποστήριξε ότι δεν ήξερε τι να κάνει και άρχισε να σκέφτεται τι μπορεί να γίνει για να μην μείνει το παιδί και χωρίς τον πατέρα του. Πάντως, λίγα λεπτά με τη δολοφονία της Καρολάιν θέτοντας σε εφαρμογή το σχέδιο του αποφάσισε να σκοτώσει και τον σκύλο τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να έλεγε και να ξαναέλεγε ότι του αξίζει η τιμωρία, αλλά ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του ότι είναι το “τέρας” που παρουσιάζεται.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Γλυκά Νερά: Οι ερωτήσεις που δέχθηκε κατά την απολογία του ο συζυγοκτόνος – Η εκδοχή του έχει πολλά κενά

Διαβάστε επίσης »