Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος καταστρώνει τα σχέδιά του και ετοιμάζει μάρτυρες για να ρίξει το φταίξιμο στην Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: Όσα ανέφερε αρχικά, ο δικηγόρος του συζυοκτόνου

Η δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά έχει συγκλονίσει τους πάντες. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπαθεί να ρίξει την ευθύνη για το αποτρόπαιο έγκλημα στην αδικοχαμένη 20χρονη. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη θα κληθούν μάρτυρες. Αυτό, προκειμένου να καταθέσουν για διάφορα περιστατικά στη σχέση του ζευγαριού πριν οδηγηθούμε στο ειδεχθές έγκλημα.

Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος ετοιμάζει μάρτυρες για να ρίξει το φταίξιμο στην Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Τι ετοιμάζει ο συζυγοκτόνος για να ρίξει το φταίξιμο στην Καρολάιν;

«Επισκέφθηκα τον πελάτη μου στον Κορυδαλλό και συζητήσαμε πράγματα που αφορούν τα επόμενα υπερασπιστικά βήματα και είμαστε σε αναμονή για δύο ζητήματα. Το πρώτο είναι η επιμέλεια της ανήλικης κόρης του και τι θα εκδοθεί από την εισαγγελία πρωτοδικών. Το δεύτερο είναι τα νέα στοιχεία που περιμένουμε είτε σε επίπεδο πραγματογνωμοσύνης είτε μάρτυρες να καταθέσουν ή οτιδήποτε άλλο, καθώς η δικογραφία είναι σε πρώιμο στάδιο», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μιλώντας στον Alpha για να γίνει στη συνέχεια πιο συγκεκριμένος.

Γλυκά Νερά: Τι είπε στη συνέχεια, ο συνήγορος υπεράσπισης του πιλότου

Σχετικά με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ο κ. Ιωάννης Κώτσος είναι ο άλλος συνήγορος, ο οποίος ασχολείται ιδιαίτερα με το θέμα της επιμέλειας και εγώ υπερασπίζομαι τον εντολέα μου σε επίπεδο ανακρίσεως. Ο εντολέας μου θέλει το καλύτερο δυνατό για το παιδί του. Θέλαμε την από κοινού επιμέλεια με όποιους όρους χωρίς να αποκλειστεί κανένας. Η άλλη πλευρά έχει διαφορετική άποψη και απ’ ότι ενημερώθηκα από την πολιτική αγωγή ζητά αποκλειστικά την επιμέλεια του παιδιού και μόνο».

Γλυκά Νερά: Πώς κλείνει τις δηλώσεις του, ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Όσον αφορά στους μάρτυρες που προτίθενται να καταθέσουν ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου επισήμανε. «Δεν αφορά μόνο τους μάρτυρες για το στιγμιαίο που επικαλούμαστε εμείς και που ακόμα δεν έχουμε κάνει κάποιο αίτημα, αλλά μάρτυρες από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον προκειμένου να καταθέσουν για τις συνθήκες που επικρατούσαν στη σχέση του θύματος και του εντολέα μου. Να σημειώσω ότι δεν δικαιολογούμε τίποτα και η τιμωρία είναι το λιγότερο που αξίζει για τον εντολέα μου. Το έχει αποδεχτεί και ο ίδιος. Θα πρέπει να γίνει αξιολόγηση των περιστατικών που συνέβησαν σε προγενέστερο χρόνο προκειμένου να οδηγηθούμε σε αυτό το αδίκημα».

Ακολουθεί σχετικό βίντεο από την τηλεόραση του «Alpha»:

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του spoilers.gr στο Google News


Διαβάστε επίσης »