Δημοσιεύθηκε: 19 Ιουνίου 2021 12:00

Γλυκά Νερά - Φως στο τούνελ: η συνομιλίες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την Αγγελική Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη στην χθεσινή έκτακτη προβολή της εκπομπής Φως Στο Τούνελ, αποκάλυψε μέρος των συνομιλιών της με τον καθ’ομολογίαν δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά – Φως στο τούνελ: η συνομιλίες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την Αγγελική Νικολούλη.

Ο συζυγοκτόνος αρνιόταν τεχνηέντως τις προσκλήσεις της δημοσιογράφου για να παραβρεθεί σε κάποια από τις εκπομπές. Ενώ όταν ένιωσε να στενεύει ο κλιός, έβγαλε επιθετική διάθεση.

«Για κάμερα είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Δεν είμαι καλά για να μιλήσω. Ακόμα και να σφίξω τα δόντια, δε θα ωφελήσει στην εξιχνίαση σε αυτή τη φάση. Να ξέρετε ότι δεν υπάρχει πλάνο να μιλήσω σε άλλο μέσο. Όταν είμαι λίγο καλύτερα, θα είστε η πρώτη που θα το μάθετε»

«Μόλις μου μεταφέρανε ότι πήρε τηλέφωνο ένας ιερέας στην εκπομπή και είπε ότι πήγε η γυναίκα μου για εξομολόγηση και του είπε για υποτιθέμενα προβλήματα μεταξύ μας. Αν αυτός που πήρε είναι όντως ιερέας, πράγμα απίθανο, τότε η ψευδομαρτυρία του είναι από καθαρή κακία που δεν ταιριάζει σε κληρικό και θα λογοδοτήσει.

Θέλω όνομα, τηλέφωνο και ενορία. Εκτός από την εισαγγελία, θα πάνε και στην αρχιεπισκοπή όλα τα στοιχεία. Προλαβαίνει να με πάρει ένα τηλέφωνο. Επειδή είμαι καλός άνθρωπος, θα του δώσω μια ευκαιρία να απολογηθεί πριν δει το όνομά του σε δικογραφία. Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι εκτός από αμαρτία είναι και παράνομο να ψευδομαρτυρεί κάποιος με δόλο…»

  • #News
  • #Γλυκά Νερά έγκλημα
  • #Φως στο τούνελ
Διαβάστε επίσης »