Όλα όσα είπαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα για τον Γιώργο Τσαλίκη.

Όλα όσα είπαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα για τον Γιώργο Τσαλίκη.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα βρέθηκαν καλεσμένοι στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Τσαλίκης με την σχετική κόντρα τους να αποτελεί μέρος της συζήτησης.

Γκουντάρας – Κάκαβα δικάζουν

Ο Γιώργος Λιάγκας άνοιξε την κουβέντα και το ζευγάρι ήταν αρνητικό στο να απαντήσει σχετικά με το θέμα, παρά αρκέστηκε σε μόνο λίγα λόγια.

«Επειδή έχω ακούσει πολλές ηλιθιότητες το τελευταίο διάστημα, εγώ είμαι σε αυτό το επάγγελμα 30 χρόνια και όχι απλά δεν έχω φάει τη θέση κανενός, ποτέ, δεν θα το έκανα γιατί δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας μου, αλλά όπου μου δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσω.

Έχω βοηθήσει και παιδιά και το κάνω με χαρά. Γιατί δεν τον φωνάζεις να σου πει τα ψυχολογικά του; Αν ήξερες ότι του χρόνου ο ANT1 θέλει να σε αλλάξει και φέρνει κάποιους ανθρώπους… θα βγεις εσύ μετά να πεις για τα παιδιά που ήρθαν εδώ στη θέση σου; (“Όχι”, απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας) Ωραία μετά από αυτό δεν χρειάζεται καμία άλλη απάντηση.

Κάποια στιγμή μπορεί να πω αυτά που πρέπει να πω. Μέχρι στιγμής δεν έχω δώσει καμία απάντηση και βλέπω το δικό μου όνομα να χρησιμοποιείται χωρίς λόγο», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Επιτρέψτε μας να μη δίνουμε χώρο και χρόνο σε μικρότητες και εμμονικές συμπεριφορές. Ας σεβαστούμε την ημέρα, αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα, τα άλλα είναι αστειότητες και μικροπρέπειες. Ξέρετε τι κάνετε τώρα;

Έχετε καλέσει δύο ανθρώπους που έχετε όλο τον χρόνο να μάθετε πράγματα για εκείνους και αναλωνόμαστε συνεχώς για έναν άνθρωπο που εμείς ούτε τον ξέρουμε ούτε θέλουμε να τον μάθουμε παραπάνω», πρόσθεσε η Ναταλί Κάκκαβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »