Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Γιούλικα Σκαφιδά μετά το tweet που έκανε για τον Αλέξη Παππά και τις αιχμηρές δηλώσεις του ίδιου.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μιλώντας στην εκπομπή Love It απάντησε και στο tweet που έκανε για εκείνον στα social media η Γιούλικα Σκαφιδά, στο οποίο ανέφερε: «Βρε Αλέξη Παππά μου άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες».

Ο Αλέξης Παππά δήλωσε με αιχμηρό τρόπο: «Επειδή ο καθένας μπορεί να κάθεται στην τουαλέτα του εκείνη τη στιγμή, να του περνάνε σκέψεις και να λέει “Ας γράψω κι ένα μήνυμα, ας κάνω κι ένα comment”, δεν μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση του καθενός και να βγάλω το πόρισμα για το κάθε comment που έκανε».

Παίρνοντας λοιπόν, θέση στα λεγόμενά του η Γιούλικα είπε: «Το σχόλιο μου τότε έγινε γιατί απλώς έτυχε να παρακολουθήσω εκείνη τη μέρα, μία ώρα έναν τσακωμό και κάποιον που υπερασπίστηκε τους ηθοποιούς. Ήταν ένα αυθόρμητο σχόλιο. Εμένα μου αρέσει πιο πολύ να βλέπω τα αγωνίσματα. Το ριάλιτι δεν το γνωρίζω τόσο πολύ. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, δεν υπάρχει κάτι, ήταν ένα αυθόρμητο σχόλιο».

Tags
  • Αλέξης Παππάς
  • Γιούλικα Σκαφιδά
  • Ευτυχείτε
Διαβάστε επίσης »