Γιώργος Χρυσοστόμου: Τρομερά αφροδισιακή η εξουσία (vid)

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται», ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Χρυσοστόμου, μίλησε για τη βία που έχει αντιμετωπίσει στον χώρο της υποκριτικής, ενώ αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Δεν μίλησα τότε γιατί όταν είσαι μόνος και αντιδράς τότε εσύ φαίνεσαι ο προβληματικός. Έχω φύγει από 2-3 σκηνοθέτες. Η μονάδα βγαίνει προβληματική. Λες δεν θα μιλήσω, γιατί να βγω προβληματικός; Είναι πολύ αφροδισιακή η εξουσία. Δοκίμασα να διδάξω και είπα ότι δεν το θέλω. Άρχισα να έχω εκνευρισμό όταν ένας μαθητής δεν με καταλάβαινε και μπορεί να τον πλήγωσα».

«Είναι πολύ αφροδισιακή η εξουσία. Τρομερά. Όταν κάποιος την λαμβάνει ως γοητεία. Εγώ για αυτό σταμάτησα να διδάξω 5-6 μήνες κι είπα ότι δεν το θέλω αυτό το πράγμα γιατί άρχισα να έχω εκνευρισμό που δεν καταλάβαινε ο άλλος και σε πολύ λεπτή απόχρωση μπορεί και να τον πλήγωσα τον άνθρωπο».

Ο ηθοποιός δεν ασχολείται με τα social media, έχει Instagram αλλά δεν είναι εκείνος που το διαχειρίζεται. «Δεν μπορώ να μπω σε αυτόν τον κόσμο. Θα χαωθώ. Θα πάρω πληροφορία που δεν με ενδιαφέρει να την πάρω. Προτιμώ να γνωριστώ δια ζώσης», είπε χαρακτηριστικά στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Τέλος, αποκάλυψε το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν ανοίξει η εστίαση: «Θα πάω σε ένα εστιατόριο με ένα συγγενικό πρόσωπο και θα φάμε μια συγκεκριμένη μακαρονάδα».

Διαβάστε επίσης »