Ο Γιώργος Σουξές, ο ενωματάρχης Προύσαλης στις “Άγριες Μέλισσες” μίλησε για όλα στο  7 ΜΕΡΕΣ TV και στον Γιάννη Βίτσα.

Στα επόμενα επεισόδια οι ιστορίες των ηρώων της σειράς μεταφέρονται έξι χρόνια αργότερα στο 1965. Πώς ήταν αυτή η εξαετία για τον Προύσαλη;

Γιώργος Σουξές: Σας υπογράφω ότι δεν πρόκειται να ησυχάσει η ζωή του Προύσαλη στις ‘Αγριες Μέλισσες

Έχουν περάσει όντως έξι χρόνια. Οι ήρωες στο Διαφάνι ζουν τη δική τους καθημερινότητα προσπαθώντας να συνεχίσουν φυσιολογικά τη διαδρομή τους. Δυστυχώς όμως η ζωή έχει εκπλήξεις και αναταράξεις. Και σας υπογράφω ότι δεν πρόκειται να ησυχάσει καθόλου η ζωή του Προύσαλη.

Θα παραμείνει σύμμαχος της Ελένης;

Προσπαθεί να είναι δίκαιος. Είναι σύμμαχός της. Βέβαια η Ελένη είναι καταδικασμένη. Όταν εκτίσει την ποινή της όμως δε θα την αντιμετωπίσει ως δολοφόνο.

Θα έρθει απέναντι από το Δούκα όταν εκείνος επιστρέψει ξανά στο χωριό;

Θα είναι πάντοτε απέναντι στο Δούκα γιατί δεν τηρεί τους νόμους. Προσπαθεί να έχει ίδιον όφελος με όποιο μέσο μπορεί. Αυτό τον φέρνει σε αντιπαράθεση μαζί του.

Θα συμμαχήσει με όσους δε θέλουν την επιστροφή του Δούκα στο Διαφάνι;

Όχι. Δεν συμμαχεί με κανένα. Προσπαθεί να είναι δίκαιος πάντα.

Με τη Ρίζω θα ευοδωθεί το φλερτ που υπήρχε μεταξύ τους;

Ο Προύσαλης δεν είναι χαζός. Βλέπει ότι η Ρίζω τον γύροφέρνει. Έχει όμως δεσμό στη Λάρισα.

Τι αγαπάτε στις Άγριες Μέλισσες;

Με φέρνουν σε επαφή με τις αναμνήσεις μου όταν ήμουν παιδί και επισκεπτόμουν με τους γονείς μου το χωριό μου. Έχω εικόνες από το καφενείο, τους δρόμους, τα χωράφια τον τρόπο που συμπεριφερόντουσαν οι κάτοικοι.

Σχετικό νέο:

Λιώσαμε! Ο Γιώργος Τσαλίκης γιόρτασε επέτειο 18 χρόνων γάμου!

28η Οκτωβρίου σήμερα και για τον Γιώργο Τσαλίκη και τη Δώρα Δημητροπούλου πέρα από Εθνική Γιορτή είναι και η ημέρα που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2002.

 

 

 

Ο γνωστός τραγουδιστής και η όμορφη σύζυγός του γιορτάζουν σήμερα 18 χρόνια γάμου και έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι, καθώς έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια αγαπημένη οικογένεια. Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Δώρα Δημητρόπουλου έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, το Βασίλη, τον Άγγελο και το Χάρη, τα οποία αποτελούν την προτεραιότητά τους.

 

 

 

 

 

 

Ανήμερα της επετείου τους, οι δυο τους θέλησαν να μοιραστούν τη χαρά τους με τους διαδικτυακούς φίλους τους στο Instagram και έτσι δημοσίευσαν στα προφίλ τους από μία φωτογραφία.

 

 

 

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης ανέβασε ένα στιγμιότυπο από την ημέρα του γάμου τους σημειώνοντας: “Στη δική μας περίπτωση χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια… ΟΥΤΕ τρόπο να κοιτάζουν… 18 years…”. Από την άλλη πλευρά, η σύζυγός του ανάρτησε μια σημερινή φωτογραφία, με εκείνους να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα και έγραψε: “Σαν σήμερα παντρεύτηκες το κοριτσάκι αυτό που αγάπησες τυχαία… Σ’ αγαπάω”.

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »