Γιώργος Πυρπασόπουλος ερωτευμένος

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show” και αποκάλυψε πως είναι φουλ ερωτευμένος.

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Έχω βρει

Αρχικά αναφέρθηκε στην απόφασή του να ζήσει στο Λονδίνο σε νεαρή ηλικία, υπογραμμίζοντας «γούσταρα την αλητεία, μου άρεσε! Ήθελα να γυρίζω, να βγαίνω έξω, ήθελα να το ζήσω. Το ξεφάντωμα αυτό τελείωσε τώρα, εντάξει το χόρτασα. Αργότερα σκέφτηκα την οικογένεια, ήθελα επαγγελματικά να προσεγγίσω άλλους στόχους και μετά έφυγα και πήγα στο Λονδίνο και εκεί ψάχτηκα λίγο επαγγελματικά, ηρέμησα και καθάρισε το κεφάλι μου. Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο δεν θα άλλαζα τίποτα. Όλα τα βιώματα είναι και αυτά που σε φέρνουν σήμερα εδώ».

Γιατί ο Γιώργος Πυρπασόπουλος απέχει από την τηλεόραση

Όσον αφορά την αποχή του από τις τηλεοπτικές σειρές, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος επεσήμανε «δεν μου έχει λείψει κάτι στην τηλεόραση. Περιμένω την καλή παραγωγή που θα έχει μια καρέκλα να κάθομαι και δεν θα χρειάζεται να αλλάξω στις τουαλέτες. Θα έχω τον δικό μου χώρο να ηρεμήσω και δεν θα φωνάζουν στο γύρισμα. Περιμένω τις συνθήκες μιας παραγωγής να είναι οι καλύτερες για να αποδώσω όσο καλύτερα γίνεται».

Η εξομολόγηση του Γιώργου Πυρπασόπουλου για τα προσωπικά του

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός σημείωσε «αν με ρωτήσεις αν είμαι ερωτευμένος, θα σου πω πως είμαι φουλ ερωτευμένος. Έχω βρει τον άνθρωπό μου».

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του spoilers.gr στο Google News


Διαβάστε επίσης »