Γιώργος Παπαδάκης: Η αλήθεια για τα χρήματα που παίρνει από τον ΑΝΤ1

Γιώργος Παπαδάκης: Η αλήθεια για τα χρήματα που παίρνει από τον ΑΝΤ1

Τη νέα του συνέντευξη στην Πολυξένη Καραμίχα για τη Real Life παραχώρησε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο δημοσιογράφος που έχει καταφέρει να συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, άνοιξε τα χαρτιά του και εξομολογήθηκε πως η αμοιβή του σήμερα ουδεμία σχέση έχει με τις αντίστοιχες της δεκαετίας του 90, τολμώντας να παραδεχτεί πως τα χρήματα που δίνονταν τότε ήταν υπερβολικά από κάθε άποψη.

Τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης τα ποσά που δίνονταν ήταν υπερβολικά. Ένας από τους υπερβολικά αμειβόμενους ήμουν κι εγώ. Ήταν απολύτως φυσιολογικό να έρθουν οι αμοιβές σε φυσιολογικά επίπεδα. Έχω δεχτεί μεγάλες μειώσεις, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό, είπε και συνέχισε λέγοντας πως τα οικονομικά του ποτέ δεν τα κανόνιζε ο ίδιος. 

Τα κανόνιζε το απέναντι κανάλι! Τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης η εκπομπή έκανε 75% – 80% και μου έκαναν πολύ καλές οικονομικές προτάσεις. Οπότε ο ΑΝΤ1 μου έκανε αυξήσεις. Τότε επικρατούσε η αντίληψη ότι όποιος τα φέρνει τα παίρνει. Καβαλήσαμε κι εμείς -άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο- το καλάμι, άλλοι προβάλλοντας την προσωπική τους ζωή… Όλο αυτό κράτησε μέχρι το ’94 – ’95.

Εγώ ποτέ δεν προέβαλα ούτε το αποτέλεσμα της δουλειάς μου ούτε την προσωπική μου ζωή. Εκεί όλα σταματούν. Υπάρχει ένα κουτάκι που γράφει: Γιώργος Παπαδάκης – απαγορεύεται η είσοδος σε όλους, εκτός από τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, την οικογένειά μου, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε τα tweets της επικαιρότητας:

[custom-twitter-feeds hashtag=”#Ελλάδα” num=15 include=”text,date,author,avatar” showheader=false showbutton=false nowtime=” μόλις τώρα” mtime=” λεπτά πριν” htime=” ώρες πριν” disablelinks=true]

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »