Επίσημο! Αυτή είναι η νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη στο OPEN

TV 22 Σεπτεμβρίου 2021 17:07

Το νέο του τηλεοπτικό βήμα ετοιμάζει όπως φαίνεται ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο δημοφιλής παρουσιαστής την προηγούμενη σεζόν είχε κάνει σειρά ντοκιμαντέρ που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση του Open στη βραδινή ζώνη.

Γιώργος Μαυρίδης | Χτυπά

Ο παρουσιαστής με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη θα μείνει όπως φαίνεται στη βραδινή ζώνη του καναλιού που εδρεύει στο Κορωπί. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Γιώργος Μαυρίδης είναι σε διαπραγματεύσεις για εκπομπή με φάρσες στη late night ζώνη του καναλιού.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η εκπομπή θα κάνει μεταξύ άλλων «πικάντικες» ερωτήσεις σε καλεσμένους.

Όπως αναφέρθηκε σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, οι διαπραγματεύσεις του Γιώργου Μαυρίδη με το κανάλι είναι σε τελικό στάδιο. Στόχος των ανθρώπων του καναλιού είναι η εκπομπή να βγει στον αέρα στα μέσα Νοεμβρίου.

Το πιο πιθανό είναι ο Γιώργος Μαυρίδης να έχει μαζί και κάποιον συμπαρουσιαστή ή συμπαρουσιάστρια. Το Open θέλει να χτίσει μία καλή late night ζώνη. Ήδη η Αννίτα Πάνια είναι σε διαπραγματεύσεις, χωρίς να έχει υπογράψει ακόμη. Σε προχωρημένο στάδιο είναι και οι συζητήσεις του Θέμη Γεωργαντά με το κανάλι που εδρεύει στο Κορωπί.

  • open
  • Γιώργος Μαυρίδης

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »