Με τρία ποστ στο Twitter ο Γιώργος Λιανός θέλησε να βάλει ορισμένα πράγματα στη θέση τους για το Survivor με αφορμή ορισμένα αρνητικά σχόλια που άκουσε μετά το τελευταίο συμβούλιο.

Όπως είπε κάποιοι έσπευσαν να τον «στολίσουν» επειδή έτυχε κάποιοι παίκτες να μιλήσουν περισσότερο από άλλους αλλά ξεκαθάρισε πως είναι στην ευχέρεια του καθενός από τους συμμετέχοντες πόσο θα μιλήσουν και τι θα πουν.

Επιπλέον, τόνισε για ακόμη μία φορά πόσο ανταγωνιστικό κι απαιτητικό είναι φέτος το παιχνίδι ενώ αναφέρθηκε και σε τίτλους δημοσιευμάτων με ηχηρά δήθεν spoilers που κυκλοφορούν κατά καιρούς, τα οποία πολλές φορές επικαλούνται και δικά του τρολαρίσματα που όμως δεν κρύβουν καμία αποκάλυψη.


Προς #survivorgr fans!!! Ακολουθεί ανακοίνωση- SPOILER ALERT❗️❗️❗️


…μάλλον τώρα έχω την προσοχή σας. Χθες το βράδυ κάποιοι από εσάς με «στολίσατε» γιατί μίλησε «πολύ» ένας παίκτης και κάποιος άλλος λιγότερο. Υπενθύμιση: οι παίκτες μιλάνε ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ,

— George Lianos (@GeorgeLianos) April 7, 2021

Υ.Γ:το Survivor είναι ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ, έντονο,σκληρό,ανταγωνιστικό, αθλητικό παιχνίδι επιβίωσης. Οι παίκτες το λατρεύουν όπως όλοι μας.

— George Lianos (@GeorgeLianos) April 7, 2021

Υ.Γ2: κάθε φορά που τρολαρω στο ραδιόφωνο και βλέπω τίτλους «τα έκανε γυαλιά καρφιά στο συμβούλιο..ο Βαλάντης υπέδειξε την τετράδα του τελικού» αν δεν το έχετε ακούσει με τα αυτιά σας μη ψαρώνετε. Τρολαρω δίχως αύριο. Αν με ακούσεις live το καταλαβαίνεις.

— George Lianos (@GeorgeLianos) April 7, 2021

Tags
  • Survivor
  • Γιώργος Λιανός
Διαβάστε επίσης »