«Στη ζωή μου είμαι ένας πολύ διακριτικός και ντροπαλός άνθρωπος, οπότε έτσι αισθάνομαι και τώρα. Έχουν έρθει τα social και πλέον δεν κρίνουμε τους άλλους με βάση αυτό που λένε αλλά με βάση αυτό που λένε οι άλλοι. Έχω δεχτεί τηλεοπτικό bullying. Τρώω καθημερινά «δίκη». Πλέον πηγαίνω να φάω κάπου και έρχονται και μου λένε ότι πάχυνα ή αδυνάτισα. Κάθε μέρα ζω αυτό το δράμα, με ζυγίζει όλη η Ελλάδα!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, μιλώντας το μεσημέρι της Κυριακής, στη Ναταλία Γερμανού .

Για την τηλεοπτική του συνύπαρξη με τη Φαίη Σκορδά, πρόσθεσε: «Δεν είμαστε τηλεοπτικά μαζί με τη Φαίη για τα χρήματα. Όσα και να είναι τα χρήματα δεν μπορείς να είσαι με κάποιον που δεν συμπαθείς. Δεν είμαστε μαζί σαν ζευγάρι, το ξεκαθαρίζω. Τα παιδιά μας είναι μεγάλα και μπαίνουν στο διαδίκτυο, δεν θα παίζαμε με τον ψυχισμό τους. Τους ξεκαθαρίσαμε ότι η συνεργασία μας είναι ξεκάθαρα επαγγελματική».

Και συνέχισε: «Μετά τον χωρισμό μου δεν ερωτεύτηκα ξανά. Νομίζω ένα αγόρι καταλαβαίνει πιο πολύ τον μπαμπά από ό,τι τη μαμά που έχει σύντροφο. Μέχρι σήμερα δεν έτυχε να χρειαστεί να γνωρίσω στα παιδιά κάποια κοπέλα. Στην καραντίνα έχασα πάρα πολλά κιλά -που τα ξαναπήρα- γιατί πήγαινα περπάτημα, κολύμπι καθημερινά. Τηλεοπτικό συνεργάτη με άλλη γυναίκα θα μπορούσα να με φανταστώ αλλά όχι σε μία ομοειδή εκπομπή (πρωινό). Έχω ζήσει άσχημες στιγμές κυρίως όταν ήμουν στο δελτίο του Star όπως τότε με τα παιδιά στα Τέμπη. Δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου».

Γιώργος Λιάγκας – «Μετά

Για το πολυσυζητημένο περιστατικό στον αέρα του ΣΚΑΪ, είπε: «Έχω κάνει την αυτοκριτική μου και δεν έχω κάνει κανένα λάθος και δεν έχω ενοχλήσει κανέναν ενσυνείδητα. Ποτέ δεν είχα πρόθεση να βλάψω κάποιον με τις δηλώσεις μου. Αν έχω αδικήσει κάποιον είναι χωρίς πρόθεση. Εγώ είχα την ευθύνη, απολογήθηκα, τιμωρήθηκα, δεν ήθελα να βλάψω κανέναν, ήταν ένα λάθος τεράστιο που το πλήρωσα και οικονομικά και επαγγελματικά».
Πληροφορίες από το nassosblog.

Διαβάστε επίσης »