Η υπόθεση του Γιώργου Καραϊβάζ δεν πρόκειται να κλείσει δημοσιογραφικά. Θα είμαστε εδώ να μεταφέρουμε τόσο το δικό μας ρεπορτάζ αλλά και άλλων συναδέλφων με μοναδικό σκοπό να φωτιστεί η δολοφονία του. Κάθε στοιχείο κάθε εξέλιξη είναι σημαντική. Είναι ένας ακόμη κρίκος για να μάθουμε τι συνέβη. Τόσο εμείς αλλά και η οικογένειά του.

 

Γιώργος Καραϊβάζ – Ψάχνουν σύνδεση με τη δολοφονία αστυνομικού στην Παλλήνη

 

 

Μία σημαντική εξέλιξη σχετικά με την εκτέλεση του έφερε στο φως χθες το Star. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Αρχές ανοίγουν και πάλι τον φάκελο της δολοφονίας ενός απόστρατου αστυνομικού, προκειμένου να βρουν την άκρη του νήματος.

 

Η δολοφονία του απόστρατου αστυνομικού είχε συμβεί τον Μάιο του 2018 στην Παλλήνη. Μέχρι και σήμερα οι δολοφόνοι που τον εκτέλεσαν με πέντε σφαίρες, παραμένουν ασύλληπτοι. Έτσι η Ασφάλεια μεταβιβάζει τον φάκελο στον εισαγγελέα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα στα δύο κινητά τηλέφωνα του θύματος. Ωστόσο η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Πιστεύουν ότι έτσι θα εντοπίσουν τον «κοινό παρονομαστή» με τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ, δηλαδή το κίνητρο.

Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διαβάστε επίσης »