Γιώργος Καράβας - Ραφαέλα Ψαρρού: Αποκαλύπτουν πώς διατηρούν τη φλόγα στη σχέση και τους ρόλους με τα παιδιά τους (vid)

Γιώργος Καράβας και Ραφαέλα Ψαρρού. Ένα ζευγάρι που μαγνήτισε τα βλέμματα λόγω της συμμετοχής του coach στο μεικτό πλέον GNTM και του τρόπου που μεταδίδει στους παίκτες και τις παίκτριες την αγάπη του για την μόδα.

Γιώργος Καράβας – Ραφαέλα

Σήμερα λοιπόν παραχώρησαν και οι δύο συνέντευξη στην εκπομπή «[email protected]r» και αναφέρθηκαν στη σχέση τους, στην οικογένειά τους, αλλά στην εποχή που πρωτογνωρίστηκαν.

Η σύζυγος του Γιώργου Καράβα δεν δίστασε να παραδεχτεί στον τηλεοπτικό αέρα ότι απαντά στα τηλέφωνα που δέχεται ο ίδιος. Μάλιστα, την εξομολόγηση έκανε χαμογελώντας.

Ο Γιώργος Καράβας ανέφερε: «Το κινητό μου είναι πάντα πάνω στο τραπέζι. Καθαρός ουρανός…». Παράλληλά, παραδέχτηκε ότι έχει ψάξει κάποιες φορές το κινητό της, αλλά -όπως τόνισε- «περισσότερο στο παρελθόν».

Όσον αφορά το μυστικό  για να κρατούν την σχέση τους δυνατή; Η Ραφαέλα Ψαρρού το αποκαλύπτει για όλους εμάς: «Έχουμε σίγουρα μία φορά την εβδομάδα ένα βράδυ δικό μας». Παράλληλα, ο σύζυγός της υπογράμμισε ότι κάνουν και διακοπές μόνοι τους, χωρίς τα δύο παιδιά τους. «Το οφείλει αυτό κάθε ζευγάρι στους εαυτούς τους, για να διατηρήσεις την αρχική σχέση».

Το ζευγάρι μίλησε, επίσης, για το πρώτο διάστημα της σχέσης του, με τον Γιώργο να δηλώνει ότι την προσέγγισε με ειλικρίνεια, δίνοντάς της μία κάρτα.

«Είσαι ένα ωραίο κορίτσι, μου αρέσεις και θέλω να σε γνωρίσω. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να θέσω το επάγγελμά μου για να σπάσει ο πάγος και δεν της ανέφερα ποτέ τι κάνω».

Η Ραφαέλα Ψαρρού δεν τον πήρε αμέσως τηλέφωνο,  καθώς είχε στην αρχή τους ενδοιασμούς της εξ’ αιτίας της φύσης της δουλειάς του. Ωστόσο, ανέφερε: «Μετά από μία εβδομάδα του έστειλα μήνυμα. Όταν τον γνώρισα, κατάλαβα ότι μπορεί να μου δώσει ασφάλεια».

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Καράβας είπε ότι δεν πίστευε ότι θα τον καλέσει, αφού του «έψησε το ψάρι στα χείλη».

Βέβαια, μίλησαν και για τα δύο παιδιά τους, Καλλιόπη και Φίλιππο. Κι ενώ η η Ραφαέλα Ψαρρού εξομολογήθηκε, ότι είναι λίγο αυστηρή μητέρα, ο Γιώργος Καράβας αποκάλυψε με τη σειρά του: «Η κόρη μου με σέρνει από τη μύτη, αλλά στον γιο μου έχω ιδιαίτερη αδυναμία».

Ακόμη, ο coach του «Greece’s Next Top Model» ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά τους «είναι τυχερά που έχουν μία τέτοια μητέρα». Τώρα, αν θελήσουν να ακολουθήσουν τον χώρο της μόδας, ο Γιώργος Καράβας ανέφερε ότι θέλει το επάγγελμα  με το οποίο θα ασχοληθούν, να είναι δική τους επιλογή.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του ζευγαριού:

Διαβάστε επίσης »