Δημοσιεύθηκε: 26 Ιουνίου 2021 19:15

Γιώργος Καράβας - GNTM 4: «Τα άτομα που έχουν επιλεγεί για τις τελικές οντισιόν είναι ένας προς ένας και δεν ξέρουμε ποιον να διαλέξουμε»

Γιώργος Καράβας – GNTM

Ο Γιώργος Καράβας μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου στη Φωλιά των Κου Κου σχετικά με το GNTM 4 και το στάδιο στο οποίο βρίσκονται τα γυρίσματα.

Γιώργος Καράβας – GNTM 4: «Τα άτομα που έχουν επιλεγεί για τις τελικές οντισιόν είναι ένας προς ένας και δεν ξέρουμε ποιον να διαλέξουμε».

«Βρισκόμαστε στο τέλος των οντισιόν και το id catwalk. Στο καλύτερο GNTM που έχει γίνει ever. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, μιλάμε για ένα κάστινγκ διεθνών προδιαγραφών τόσο σε αγόρια όσο και κορίτισια, που για να είμαστε ειλικρινείς πέρυσι στο ισοζύγιο αγοριών και κοριτσιών, υπήρχε μια διαφορά υπέρ των αγοριών.

Φέτος είναι εντελώς διαφορετικά. Τα άτομα που έχουν επιλεγεί για τις τελικές οντισιόν είναι ένας προς ένας και δεν ξέρουμε ποιον να διαλέξουμε»

Για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είπε:

«Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι μεγάλη ιστορία για εμένα. Εγώ τη γνωρίζω από το 2004. Έχουμε συγκατοικήσει και μια περίοδο μαζί στο Μιλάνο, περίπου το 2006. Είναι εξαιρετικό κορίτσι.

Είχα τη χαρά να είμαι παρών στο κομμάτι της audition. Όταν μπήκε μέσα, είχε έναν αέρα, είχε ένα κλας, το οποίο σε κερδίζει και μόνο με την παρουσία του, δηλαδή απείχε χιλιόμετρα απ’ όλα τα υπόλοιπα κορίτσια που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα.

Συγγνώμη που το λέω, θέλω να είμαι ειλικρινής, αλλά τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι. Όταν την είδα, ήμουν σίγουρος ότι θα έπαιρνε τη θέση του τέταρτου μέλους. Με το που την είδα να μπαίνει στο χώρο, κατάλαβα ότι μπροστά μας έχουμε την τέταρτη κριτή. Ήρθε και κούμπωσε!». Είπε ο Γιώργος Καράβας.

  • #News
  • #Showbiz
  • #Γιώργος Καράβας
  • #Στη φωλιά των Κουκου
Διαβάστε επίσης »