Γιώργος Γιαννόπουλος: Ο Κιμούλης εμένα γιατί δεν μου φώναξε ποτέ σε παράσταση;

Newsteam 0 Comments

Γεωργία Τσιαρλή


ClockDate and time that the article is published or last modified31/07/2021 22:54


Γιώργος Γιαννόπουλος: Ο Κιμούλης εμένα γιατί δεν μου φώναξε ποτέ σε παράσταση;Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε σε συνέντευξή του για τα φαινόμενα βίας και σεξουαλικής παρενόχλησης στο θέατρο. Η ατάκα του «πώς τους πετσόκοψες έτσι;»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και τον Γιάννη Ξυνόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μίλησε για τα φαινόμενα βίας και σεξουαλικής παρενόχλησης στο θέατρο.

Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι υπάρχει δικαιοσύνη για όποιον έχει φταίξει, εκφράζοντας δυσαρέσκεια από την άλλη, για τη δίκη των τηλεοράσεων, όπως τη χαρακτήρισε.

«Ο Κιμούλης εμένα γιατί δεν μου φώναξε ποτέ σε παράσταση; Κάνω ένα ερώτημα εργασίας. Θα σου πω γιατί: γιατί ήμουν άψογος στη σκηνοθετική του άποψη. Κουβεντιάζαμε, μιλούσαμε χωρίς να τσακωθούμε ούτε μια φορά. Προς Θεού όμως, μην παρεξηγηθώ. Δεν λέω ότι ήταν λάθος οι καταγγελίες», είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Για την ατάκα του «πώς τους πετσόκοψες έτσι;», ο Γιώργος Γιαννόπουλος είπε: «Εγώ έκανα «Το μικρό ψάρι» και έγινα viral με την ατάκα «πώς τους πετσόκοψες έτσι;». Μου έλεγε ο Γιάννης Οικονομίδης ότι «από αυτή την ατάκα έχουν βγάλει λεφτά οι πάντες».

Διαβάστε ακόμη: 

Ποια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έφαγε σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα;

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Θοδωρής Ιακωβίδης: Δεν είμαι επαίτης – Το θέμα είναι κρατικό

Αυγενάκης για Ιακωβίδη: Πλήρης αποποίηση ευθυνών – Ευθύνη των ομοσπονδιών η προετοιμασία


Διαβάστε επίσης »