Δημοσιεύθηκε: 8 Αυγούστου 2021 20:15

Γιάννης Ζουγανέλης: «Στη σειρά Κομάντα και Δράκοι παίζω με ανθρώπους που θαυμάζω»

Γιάννης Ζουγανέλης: Στη σειρά

Ο Μπόμπα Μπόμπ της σειράς Κομάντα και Δράκοι αποκαλύπτει πως ο χαρακτήρας του δεν είναι υποκριτικός. Ο Γιάννης Ζουγανέλης ξεδιπλώνει τον ρόλο του.

Γιάννης Ζουγανέλης: «Στη σειρά Κομάντα και Δράκοι παίζω με ανθρώπους που θαυμάζω».

Πώς αισθάνεστε που θα πρωταγωνιστήσετε στη νέα σειρά του Mega «Κομάντα και δράκοι»;

Στη ζωή ό,τι θέλουμε πραγματικά τελικά το κάνουμε, το αποσπάμε.

Είμαι τέτοιος άνθρωπος, πιστεύω σε αυτή την δυναμική. Στον Θοδωρή Παπαδουλάκη υποκλίνομαι, έχει ένα μοναδικό ταλέντο. Γνωριστή­καμε πριν πολλά χρόνια, κατά τη διάρκεια ενός διαφημιστικού για ζωοτροφές. Τον λάτρεψα από την πρώτη στιγμή. Μετά βέβαια ακόμη περισσότερό με όλα αυτά που έχει κάνει, που προβάλλει το ελληνι­κό τοπίο ανά τον κόσμο. Φυσικά αγάπησα πολύ και το «Νησί», μία από τις καλύτερες παραγωγές μυθοπλασίας. Τον αγαπούσα πολύ, λοιπόν, τον προσέγγισα για να του δώσω μουσικές και να βάλει τη δική του εικόνα. Οπότε μιλάγαμε κατά καιρούς και τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να συνεργαστούμε. Όπως καταλαβαίνετε, είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω μαζί του.

Το περιεχόμενο της σειράς είναι ιδιαίτερο, κάτι παρόμοιο δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική TV. Εχετε προαίσθημα του αν θα πάει καλά;

Τολμώ να πω ότι είναι πρωτότυπο και παρθενογενές. Δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι δεν υπάρχει παρθενογένεση. Το σενάριο έχει μεταφυσικές αναφορές, όμως πλεγμένες πολύ ωραία με αυτό που ζούμε. Βέβαια επειδή ο Θοδωρής είναι ένας άνθρωπος της κουλτούρας και Κρητίκαρος, έχει εντάξει όλα του τα θέματα που τον έχουν απασχολήσει αναφορικά με την Κρήτη. Όταν διάβασα τα σενάρια, δεν μπορούσα να σταματήσω, είναι μοναδικά. Η εικόνα είναι πολυτελής, επίσης, το ίδιο βέβαια και η συμπεριφορά όλων των συντελεστών και αυτό είναι αξιοσημείωτο. Οπότε πιστεύω ότι η σειρά θα σκίσει!

Υποδύεστε τον Μπάμπα Μπομπ… Πώς προσεγγίσατε τον ήρωα;

Είναι ένας Έλληνας γκουρού που ταξίδεψε στην Ανατολή, μαγεύτη­κε από τη φιλοσοφία της και επέστρεψε στον τόπο του για να δημιουργήσει ένα Άσραμ, με στόχο να μεταδώσει την αγάπη. Ο Μπόμπα Μπομπ έχει πάρει προσωπικά τη μάχη ενάντια στη σκοτεινή δύναμη που στοιχειώνει το χωριό και νομίζει πως ξέρει τον τρόπο για να τη σταματήσει. Είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να τον υποδυθείς με μία υποκριτική που να μην έχει υποκρισία. Είναι βαθυστόχαστος, μεταφέρει τη φιλοσοφία του που έχει να κάνει με την αποποίηση οτιδήποτε υλιστικού.

Είστε χαρούμενος από αυτά που καταλαβαίνω για αυτή τη συνεργασία-ρόλο…

Πολύ, χαίρομαι εκτός των υπολοί­πων που παίζω με ανθρώπους που θαυμάζω. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, η Μαρίνα Καλογήρου και όλοι οι υπό­λοιποι είναι καλά παιδιά και μεγάλα ταλέντα.

Έχει ανοίξει ο δρόμος όμως για τα νέα ταλέντα….

Ναι, δεν το συζητώ. Ό,τι καλό έχει η τηλεόραση είναι η μυθοπλασία και κάποιες εκπο­μπές, οπότε να δίνουν θέση σε αυτούς τους ανθρώπους. Είπε στο ΤΥΠΟΣ TV.

  • #News
  • #Showbiz
  • #Γιάννης Ζουγανέλης
  • #Κομάντα και Δράκοι
Διαβάστε επίσης »