Δημοσιεύθηκε: 9 Σεπτεμβρίου 2021 21:15

Γιάννης Ζουγανέλης: «Κάθε φορά που έρχομαι στη Νάξο χτυπάει η καρδιά μου με τις ρίζες μου»

Γιάννης Ζουγανέλης: Κάθε φορά

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε το Γιάννη Ζουγανέλη στη Νάξο. Ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στο νέο σίριαλ του MEGA «Κομάντα και Δράκοι», την κόρη του Ελεωνόρα, και πολλά ακόμα!

Γιάννης Ζουγανέλης: «Κάθε φορά που έρχομαι στη Νάξο χτυπάει η καρδιά μου με τις ρίζες μου».

«Η Νάξος έχει ιδιαίτερη σημασία για εμένα. Η μητέρα μου καταγόταν από εδώ. Κάθε φορά που έρχομαι χτυπάει η καρδιά μου με τις ρίζες μου», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Αναφερόμενος στην κόρη του, Ελεωνόρα, ο ίδιος ανέφερε ότι:

«Με την κόρη μου δεν έχουμε συνυπάρξει δημόσια και το αποφεύγω γιατί πιστεύω στην αυτονομία των παιδιών και ειδικά των κοριτσιών. Καμαρώνω για την κόρη μου. Είναι τρομερή περίπτωση ανθρώπου και καλλιτέχνη. Ο σύζυγός της είναι ευγενής και πιστεύω και ελπίζω να συνυπάρξουν με αγάπη, έρωτα και πίστη. Περιμένω με ανοιχτές αγκάλες το να έρθει ένα εγγονάκι».

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δε θα βρίσκεται φέτος στο Voice.

«Έκλεισε αυτός ο κύκλος. Δεν ξέρω τι θα κάνει», είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαι πολύ τυχερός που φέτος θα είμαι στο σίριαλ του MEGA “Κομάντα και Δράκοι”. Συνεχώς λέμε ότι δεν υπάρχουν παρθενογενέσεις. Αυτή η σειρά είναι τέτοιου τύπου». Είπε ο ίδιος για τη συμμετοχή του στο νέο σίριαλ που έρχεται στο μεγάλο κανάλι, «Κομάντα και Δράκοι»

«Με εξέπληξαν και με εξάγνισαν τα δεινά του θεάτρου». Σημείωσε κλείνοντας ο Γιάννης Ζουγανέλης. Σχετικά με τις αποκαλύψεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της χρονιάς και το ελληνικό #MeToo.

  • #News
  • #Showbiz
  • #Γιάννης Ζουγανέλης
Διαβάστε επίσης »