Δημοσιεύθηκε: 27 Σεπτεμβρίου 2021 19:15

Γιάννης Στάνκογλου: «Με σόκαρε όταν διάβαζα μαρτυρίες ανθρώπων που τα έζησαν αυτά»

Γιάννης Στάνκογλου: Με σόκαρε

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στην εκπομπή Τι λες τώρα για το πρώτο σκηνοθετικό του βήμα στο θέατρο. Παράλληλα αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με την οικογένειά του, αλλά και στις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου.

Γιάννης Στάνκογλου: «Με σόκαρε όταν διάβαζα μαρτυρίες ανθρώπων που τα έζησαν αυτά»

«Πήρα ένα ρίσκο φέτος. ήθελα να καταπιαστώ ολοκληρωτικά με το θέατρο. Έχει να κάνει με την ενδοοικογενειακή βία και με τη φτώχεια. Η σκηνοθεσία δεν είναι κάτι που έχω ξανακάνει, η εμπειρία μου στο θέατρο είναι μεγάλη. Με ενδιαφέρει η προσωπική μου πορεία. Αποτυχία για μένα είναι να είσαι σε ένα θίασο και να περιμένεις να περνάς καλά στη συνεργασία αυτή και να μην συμβαίνει. Θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε όρια στις σχέσεις μας. Όρια σεβασμού ο ένας απέναντι στον άλλο. Είναι δύσκολη δουλειά το θέατρο»

Είχε αμφιβολία για το αν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας

«Δεν ήμουν έτοιμος να κάνω παιδιά. Το έκανα επειδή υπήρξα ερωτευμένος και ήξερα ότι μπορούσα να το στηρίξω. Όλα αυτά τα ξέχασα τη στιγμή που είδα τα ματάκια της κόρης μου και μετά του γιου μου».

«Έχω ζήσει πολύ ωραία πράγματα, που όταν ήμουν μικρός δεν φανταζόμουν ότι θα κάνω. Νιώθω περήφανος που έχω ανοιχτή επικοινωνία με τα παιδιά μου. Πάντα είμαι ερωτευμένος. Στο φλερτ αντιδρώ σαν ένα 47άρη που έχει ζήσει τη ζωή του».

Για το #metoo

«Πιστεύω ότι μόνο καλό μπορεί να φέρει αυτό που συνέβη και πολύ καλά έκαναν όσοι μίλησαν. Πρέπει να γίνει ένας οργανωμένος αγώνας και προσπάθεια ώστε να κρατηθούν τα όρια. Με σόκαρε όταν διάβαζα μαρτυρίες ανθρώπων που τα έζησαν αυτά. Λες πως ήταν δυνατόν να είμαι κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους και να μην έχω πάρει χαμπάρι;».

  • #News
  • #Showbiz
  • #Γιάννης Στάνκογλου
  • #τι λες τωρα
Διαβάστε επίσης »