Γιάννης Στάνκογλου: Απόλαυσα πολύ τον Κυπραίο, έναν τόσο κόντρα ρόλο

Συνέντευξη στην Real News παραχώρησε ο Γιάννης Στάνκογλου και μίλησε για το αν ετοιμάζει κάτι άλλο τηλεοπτικά μετά τις Άγριες Μέλισσες και τους Σχεδόν Ενήλικες.

Γιάννης Στάνκογλου: Απόλαυσα πολύ

Τηλεοπτικά τι «μαγειρεύεις» δεν ξέρω ακόμα…

Δεν ξέρεις γιατί δεν ξέρω κι εγώ ακόμα. Έχω ρίξει το βάρος στις δύο θεατρικές δουλειές, μετά τις Άγριες Μέλισσες αλλά και το Σχεδόν Ενήλικες, και δεν έχω κλείσει κάτι ακόμα. Συζητήσεις υπάρχουν διάφορες και διαφορετικές, αλλά κάνω focus sτο θέατρο για την ώρα κι όταν κλείσω -αν κλείσω- θα σε ενημερώσω κι εσένα…

Ο Κυπραίος σου «τα έσπασε» στις Άγριες Μέλισσες, όμως εγώ «σε βρήκα» πιο πολύ στους «Ενήλικες», ίσως γιατί έχεις την απόλυτη «τρέλα» του ήρωα… Είσαι, με το συμπάθιο, σχεδόν ενήλικας!

Ωραίος τρόπος. Μπράβο. Απόλαυσα πολύ τον Κυπραίο, έναν τόσο κόντρα ρόλο, και από την άλλη γούσταρα το «Σχεδόν Ενήλικες» που μας έκανε πάλι παιδιά, γιατί προσπαθώ να κρατώ μέσα μου τον επαναστάτη έφηβο και αν λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Είναι ωραίο να σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις διαφορετικούς ρόλους και είναι κάτι που το κυνηγώ κι ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης »