Γιάννης Αποστολάκης: Ο MasterChef γιος του παρά λίγο Υπουργού Eυάγγελου Αποστολάκη

Newsteam 0 Comments

Γεωργία Τσιαρλή


ClockDate and time that the article is published or last modified31/08/2021 15:32

Γιάννης Αποστολάκης: Ο MasterChef


Γιάννης Αποστολάκης: Ο «MasterChef» γιος του παρά λίγο Υπουργού Eυάγγελου ΑποστολάκηΟ Γιάννης Αποστολάκης που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef είναι ο γιος του Ευάγγελου Αποστολάκη.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης είναι το πρόσωπο των τελευταίων ωρών, μετά από την ανακοίνωση του ανασχηματισμού. Ο Γιάννης Αποστολάκης είναι ο γιος του πρώην  ΓΕΕΘΑ και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας επί ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης δεν αποδέχθηκε την υπουργοποίησή του στη θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, μετά από τις αντιδράσεις από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ.

Οι περισσότεροι όμως θα γνωρίζεται τον γιο του, ο οποίος είναι σεφ και κάθε σεζόν τον βλέπουμε στο MasterChef. Μάλιστα στο πρώτο MasterChef ο Γιάννης Αποστολάκης είχε χάσει στα σημεία από τον Άκη Πετρετζίκη τον τίτλο.

Ο νεαρός σεφ στο παρελθόν έχει δηλώσει για την οικογένειά του σε συνέντευξή του: «Δεν είχαμε τα τρελά λεφτά στο σπίτι, αλλά ποτέ δεν μας έλειψαν τα βασικά αγαθά. Μπορεί να μην είχα τα χιλιάδες παιχνίδια που ήθελα και ζητούσα, αλλά είχαμε όσο ακριβώς χρειαζόμασταν. Δεν με κακόμαθαν οι γονείς μου -και ευτυχώς, δηλαδή.

Ο πατέρας μου είναι ναυτικός και η μητέρα μου έχει μια σχολή με καταδύσεις στο Ρέθυμνο -κανονικοί άνθρωποι, νορμάλ εισοδήματα. Νιώθω πολύ τυχερός για την οικογένειά μου, γιατί με μεγάλωσαν με καλές αρχές και πρότυπα. Αν και ως παιδί ήμουν… κάπως».

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η νέα Κυβέρνηση

Ανασχηματισμός: Το Twitter πήρε φωτιά, αυτά ειναι τα κορυφαία tweets

Author

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Διαβάστε επίσης »