Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ από την Πτολεμαΐδα επιτέθηκε ξανά στην Κουμουνδούρου για τις συνομιλίες Παππά – Μιωνή

Επίθεση για ακόμα μία φορά εξαπέλυσε κατά του ΣΥΡΙΖΑ η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, αναφορικά με τις ηχογραφημένες συνομιλίες Παππά – Μιωνή, μετά την σημερινή επίσκεψή της στην 5η Μονάδα του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας,
Οι αποκαλύψεις για το παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ, το μαγαζί και τα παραμάγαζα, σοκάρουν και δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή. Οι πολιτικές ευθύνες του κ. Τσίπρα είναι μεγάλες και καθιστούν τον ΣΥΡΙΖΑ αδύναμο και αναξιόπιστο να ασκήσει το ρόλο του ως αξιωματική αντιπολίτευση, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τη χώρα δήλωσε η κ. Γεννηματά.
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής πρόσθεσε πως ίσως γι’ αυτό ο κ. Μητσοτάκης πασχίζει να τον βγάλει από το κάδρο των πολιτικών ευθυνών. Δεν θα τον αφήσουμε όμως ανενόχλητο να συνεχίσει τις συντηρητικές του πολιτικές. Το Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ, ασπίδα για τη δημοκρατία, στήριγμα για την κοινωνία.
Ειδικά για τη Δυτική Μακεδονία, όπου πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία, σήμερα και αύριο, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής εξήγησε πως είμαστε εδώ να ενώσουμε τη φωνή μας με τους πολίτες, για να μην γίνει η Δυτική Μακεδονία η παράπλευρη απώλεια των επιλογών της κυβέρνησης. Αγωνιζόμαστε για να εξασφαλιστούν ο απαραίτητος χρόνος και οι πόροι για δίκαιη μετάβαση. Με νέο σχέδιο, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η περιοχή, όχι μόνο θα διατηρήσει αλλά και θα ενισχύσει το ενεργειακό της brand name. Με όρθια την κοινωνία και ζωντανή την οικονομία.

Διαβάστε επίσης »