Με τον πομπό AIS ανοικτό για να γίνει γνωστή παγκοσμίως η απίστευτη ξεφτίλα της Ελλάδας, το Oruc Reis έκανε αναστροφή πριν λίγο και τώρα κινείται ολοένα και πιο κοντά στο Καστελόριζο.

Οι κινήσεις του ερευνητικού πλοίου και των συνοδών – πολεμικών δυνάμεων της Τουρκίας είναι εν γνώση της στρατιωτικής ηγεσίας που είναι έτοιμη να προασπίσει τα κουτσουρεμένα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Γενικος συναγερμοσ! αναστροφη και ροτα προς καστελοριζο για το oruc reis – h ντορα εστρωσε το χαλι και ο κουλης συνεχιζει τις διακοπες στον εβρο [χαρτησ]

Σε αντίθεση με τους στρατιωτικούς μας, ο Κούλης ο Μητσοτάκης δεν ξεκολλάει από τον Έβρο και τη Σαμοθράκη όπου για να επισκεφτεί τον γιόκα του, κάνει διακοπές σαν κάγκουρας με το BMW X6 με τις μαύρες ζάντες.

Δείτε τώρα την πορεία του Oruc Reis:

rr

Η κίνηση αυτή μόνο συμπτωματική δεν είναι αφού όπως έγραψε πριν λίγο το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, η Μπακογιάννη έστρωσε το κόκκινο χαλί στους Τούρκους με τη συνέντευξή της σε ελληνική εφημερίδα. Τόνισε ότι τα 6 νμ αποτελούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Ιδού τα αποτελέσματα λίγη μόλις ώρα μετά. Καλώς δεχτείτε τους…

Σχετικό νέο:

Σοκ στο Πέραμα – Αστυνομικός σκότωσε κατά λάθος τον αδερφό του!

Η πληροφορία διασταυρώθηκε πρίν απο λίγα λεπτά. Δυστυχώς πρόκειται για τραγωδία.

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα σε λίγο

Πληροφορίες από nassosblog

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »