Η Ελλάδα είναι ξανά ανοιχτή στα ταξίδια και οι πλούσιοι ταξιδεύουν στη χώρα μας όπως ποτέ άλλοτε. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg, σύμφωνα με το οποίο, η Ελλάδα για πρώτη φορά βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξής του για τα σούπερ γιοτ, με τουλάχιστον 194 από αυτά να βρίσκονται στις ακτές της από τις 25 Ιουνίου.

Πρόκειται για «άλμα», καθώς ο αριθμός των θεαματικών αυτών σκαφών αυξήθηκε κατά πάνω από 80 από τον περασμένο μήνα, τη στιγμή που αρχίζει να ξεκινάει η τουριστική περίοδος για τις περιοχές της Μεσογείου, του Αιγαίου και της Αδριατικής, παρά την πίεση που ασκεί η πανδημία.

Γέμισαν οι Ελληνικές θάλασσες

Ανάμεσα στους κροίσους που εντοπίστηκαν είναι η οικογένεια του αμερικανού τραγουδιστή Λάϊονελ Ρίτσι, ο αμερικανός θρύλος του μπάσκετ Μάτζικ Τζόνσον, ο Ντέιβιντ Γκέφεν, αμερικανός επιχειρηματίας και παραγωγός, ο Ελβετός μεγαλοεπιχειρηματίας Ερνέστο Μπερταρέλι, ο Αμντουλάχ αλ Φατέμ, εμιράτης επιχειρηματίας, CEO και αντιπρόεδρος της Al-Futtaim Group και βέβαια ο καναδοαμερικανός pop star Τζάστιν Μπίμπερ με το μοντέλο σύζυγό του Χέιλι.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »