Έναν ακόμη τρομερό καβγά είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης στο «Bachelor» του ALPHA. Όλα ξεκίνησαν όταν η Γιώτα ήταν στο σαλόνι και άρχισε να ράβει το φόρεμα που θα βάλει στο επόμενο κοκτέιλ πάρτι.

Οι παίκτριες που περνούσαν από εκεί αναρωτήθηκαν τι έκανε κι εκείνη τους απάντησε. Η Έλενα αναρωτήθηκε για ποιον λόγο κάθισε στον κεντρικό καναπέ προκειμένου να ράψει το φόρεμά της αφού δεν το είχε κάνει ποτέ στο παρελθόν.

Γελοία, κλόουν!: Ντροπιαστικός καβγάς

Αυτή ήταν η… σπίθα που άναψε τα αίματα στο σπίτι του «Bachelor».

«Σε τρώμε στη μάπα καθημερινά. Πρώτη φορά σε βλέπω να ράβεις φόρεμα. Κάθισες στο κεντρικό καναπέ και ράβεις λες και είσαι βασίλισσα. Είσαι η έννοια του ψέματος» της είπε η Έλενα. Η Γιώτα απάντησε με τη σειρά της πως είναι η έννοια του κλόουν.

«Είσαι και φαίνεσαι. Δεν θα με προσβάλεις εμένα. Που φοράς τα ρούχα της Ιζαμπέλας καθημερινά», συνέχισε η Έλενα. Ο καβγάς συνεχίστηκε και εκτός σπιτιού με τις… προσβολές να διαδέχονται η μία την άλλη.

«Δεν μιλάω σε καμία, πιο πολύ iq έχει ο σκύλος μου παρά εσύ», είπε μεταξύ άλλων η Γιώτα απευθυνόμενη στην Έλενα. «Έλα γελοία. Να προσέχεις πως μιλάς. Είσαι διπλά γελοία» της φώναξε η Έλενα και αποχώρησε φανερά εκνευρισμένη.

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »