Γάμος Μαραβέγια – Σωτηροπούλου: Τι αποκάλυψε η Ευγενία Σαμαρά

Η Ευγενία Σαμαρά παραβρέθηκε στον γάμο στην Ύδρα και έδωσε μια γεύση των όσων δεν κατέγραψαν οι κάμερες

Κάτω από άκρα μυστικότητα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έγινε ο Γάμος Μαραβέγια – Σωτηροπούλου στο νησί της Ύδρας.

Γάμος Μαραβέγια – Σωτηροπούλου:

Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο ξενοδοχείο Hydrea τη Δευτέρα (11/10) με τον αντιδήμαρχο του νησιού, Γιάννη Μπεγλέρη να τον τελεί.

Ο Γάμος Μαραβέγια – Σωτηροπούλου έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο, ο οποίος δεν ξεπερνούσε τα δέκα άτομα. Λίγοι, καλοί και… επώνυμοι. Ανάμεσά τους παραβρέθηκαν οι Νίκος Περάκης, Ευγενία Σαμαρά, Πάνος Μουζουράκης και οι οικογένειές τους.

Το ζευγάρι επέλεξε να μην βγει από το ξενοδοχείο μετά την τελετή, αλλά κέρασε τους δημοσιογράφους που κατέφθασαν στο νησί του Αργοσαρωνικού ένα μπουκάλι κρασί και τους γλύκανε με ένα κομμάτι τούρτα.

Μια… εσάνς αυτών που δεν διέρρευσαν από τον γάμο, την έδωσε η Ευγενία Σαμαρά στην πρωινή εκπομπή του Alpha, Happy Day. 

«Ήθελαν να το έχουν σε έναν κλειστό κύκλο και οφείλω να το σεβαστώ αυτό. Είχα την χαρά να μου κάνουν την τιμή και να είμαι εκεί. Ήταν πάρα πολύ ωραία, ήταν μια γιορτή αγάπης και έρωτα. Ήταν πολύ συγκινητικά. Τώρα, τα υπόλοιπα, αν θελήσουν οι ίδιοι θα τα πουν».

«Νομίζω ότι ο γάμος ήταν όπως τον φαντάστηκαν. Έτσι κι αλλιώς και οι δύο άνθρωποι ήταν πολύ ήρεμοι και ψύχραιμοι, δεν υπήρχε κάποια ένταση»!, είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, η οποία έκανε αποκαλύψεις και για τον Σασμό.

Διαβάστε επίσης »