Το Game of Thrones έχει σχεδόν ολοκληρώσει την πολυαναμενόμενη 8η σεζόν του.

Έλα όμως που δυστυχώς δεν αντεπεξήλθε στις.. προσδοκίες των θαυμαστών του!
Οι λόγοι αρκετοί. Μερικοί από αυτούς δίνουν ξεκάθαρα spoilers και τους μοιραζόμαστε εδώ, μαζί σας.


Διαβάζονται επίσης:
  Πέρασε στον ημιτελικό ο Στέφανος Τσιτσιπάς και έγινε φαβορί για τον τελικό!
  8 ΛΕΞΕΙΣ επόμενο επεισόδιο 89 & 90 Τετάρτη 20-11-19

Παρακάτω λοιπόν, θα σας αναλύσω τους λόγους για τους οποίους ξενέρωσα προσωπικά, βλέποντας την πολυαναμενόμενη όγδοη σεζόν. Πάμε να ανακεφαλαιώσουμε όλα όσα είδαμε και μας «τάραξαν» στην όγδοη σεζόν (οκ, μαζί με μερικά spoilers που λογικά δεν έχετε προλάβει να δείτε μέχρι τώρα).

  • Όλοι περιμέναμε τον John Snow, να δώσει περισσότερη ένταση στην σειρά, με τη δράση του. Αυτό φυσικά δεν έγινε ποτέ – καθώς σαν χαρακτήρας, παραμένει ουδέτερος και νωχελικός.
  • Η Νταενέρις, στην μάχη με τους Wights, δεν έκανε απολύτως τίποτα, ενώ όλοι περιμέναμε να είναι η πιο συναρπαστική παρουσία. Εάν έκανε κάτι, αυτό ήταν να πέσει στα πόδια του Τζον, ώστε να τον παρακαλέσει να μην διαδώσει πώς είναι τα Tagarien, ώστε να μην χάσει το θρόνο της.
  • Όπως και ο Τζον, έτσι και ο Brad, δεν έκανε πάλι τίποτα στην μάχη. Το μόνο που έκανε, ήταν να στείλει κάποια κοράκια να δει τι γίνεται..
  • Ο Night King σκοτώνεται. Μέχρι σήμερα, δεν μάθαμε ποτέ τον λόγο ύπαρξής του. Το ίδιο και στην όγδοη σεζόν. Μπορεί η Άρια να τον έβγαλε από τη μέση, αλλά δεν ξέρουμε αν έχει πραγματικά νόημα η εμφάνιση του χαρακτήρα από την αρχή, καθώς δεν ξέρουμε ποια ήταν τα κίνητρα του για όλα όσα έκανε.
  • Πιστεύω ότι δεν υπήρχε λόγος να πεθάνει η Missandei. Μπορεί να μην ήταν κανένας συναρπαστικός χαρακτήρας, αλλά παράλληλα δεν υπήρχε και λόγος να αφανιστεί από το GOT.
Διαβάστε επίσης »