Ήταν Ιούλιος 2018 όταν μία 28χρονη αεροσυνοδός, αποφάσισε να κάνει την πρώτη της αισθητική επέμβαση στη μύτη σε γνωστό και προβεβλημένο στα media πλαστικό χειρουργό. Τα πράγματα δεν πήγαν δεν εξελίχθηκαν όπως θα έπρεπε και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, η ίδια πήγε ξανά στον πλαστικό χειρουργό έξι μήνες αργότερα για να διορθώσει το πρόβλημα.

Φωτογραφία ντοκουμέντο που σοκάρει

Τότε, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός αποφάσισε να της κάνει και λιποαναρρόφηση γλουτών, ενώ αποφάσισε να βάλει και λίπος κάτω από τα βλέφαρα προκειμένου να σβήσουν κάποιες ρυτίδες. Η ίδια, όπως ισχυρίζεται, παραμορφώθηκε και γι’ αυτόν τον λόγο ταξίδεψε στο εξωτερικό προκειμένου να διορθώσει το πρόβλημα. Τότε, οι γιατροί της είπαν ότι η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη.

Ο δικηγόρος της νεαρής κοπέλας μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 13/1 στο T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου, ενώ στο φως ήρθε και μία σοκαριστική φωτογραφία ντοκουμέντο με τα κομμάτια λίπους που τοποθέτησε ο γνωστός πλαστικός χειρουργός κάτω από τα μάτια της κοπέλας. Η ίδια σήμερα έχει καταθέσει αγωγή ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

«Σαν να μην υπάρχει κόκκαλο στο μύτη. Της λείανε τόσο το κόκκαλο της μύτης που δεν υπάρχει κόκκαλο πλέον. Το θέμα είναι ότι πρόκειται για ένα ιατρικό λάθος και η κατάστασή της είναι μη αναστρέψιμη. Αναπνέει κανονικά. Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Πήγε στο εξωτερικό για εγχειρήσεις αποκατάστασης» είπε ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος της αεροσυνοδού.
Πληροφορίες από το nassosblog.

Διαβάστε επίσης »