Συνεχίζει και μέσα από τη φυλακή να δίνει «παράσταση», ο καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, επιχειρώντας να πείσει ότι η δολοφονία της συζύγου του και μητέρας του παιδιού του, δεν ήταν προσχεδιασμένη και ότι ο ίδιος έχει μετανιώσει.
Μάλιστα, το σενάριο που παρουσιάζει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι ότι σκότωσε την Καρολάιν μετά από καβγά τους, στον οποίο μάλιστα εκείνη απείλησε τον ίδιο αλλά και το παιδί, το οποίο ο ίδιος χρησιμοποίησε, για να σκηνοθετήσει τη σκηνή της ληστείας αλλά και στη συνέχεια ώστε να «χτίσει» την εικόνα του συντετριμμένου συζύγου και πατέρα.
Ο συζυγοκτόνος και μέσα από τη φυλακή, προσπαθεί να πείσει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το καλό του παιδιού του, κάτι που προβάλλει με τα μηνύματα μέσω του δικηγόρου του, «ξεχνώντας» ότι ο ίδιος τοποθέτησε το μόλις 11 μηνών βρέφος, δίπλα στη νεκρή μητέρα του – με άγνωστες τις ενδεχόμενες συνέπειες που θα έχει αυτό στην ψυχική της υγεία όταν μεγαλώσει.
«Τον ενδιαφέρει το παιδί του και η επιμέλεια»
Αν και δεν δίστασε να δολοφονήσει δίχως ίχνος συναισθήματος, την συζυγό του και μητέρα της μικρής Λυδίας, ο Αναγνωστόπουλος, υποστηρίζει μέσω του δικηγόρου του ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το καλό του παιδιού του.
«Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το τέκνο του και η έκδοση της απόφασης της επιμέλειας που θα γίνει τη Δευτέρα», είπε στο MEGA, ο συνήγορος του συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.
«Για την επιμέλεια, σε νομικό επίπεδο ασχολείται με τη διαδικασία άλλος συνάδελφός μου. Το μοναδικό που μου έχει πει ο εντολέας μου είναι ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι να γίνει το καλύτερο δυνατό για το παιδί. Η ελληνική δικαιοσύνη έχει τον πρώτο λόγο. Η οικογένεια του εντολέα μου θέλει την από κοινού επιμέλεια. Αλλά έχω ενημερωθεί και από τον κ. Χαρμάνη από την οικογένεια της Καρολάιν ότι έχουν διαφοροποιημένη θέση. Θα κριθεί το θέμα από τη δικαιοσύνη. Στο παρόν στάδιο δεν υπάρχει θέμα γονικής μέριμνας. Είναι μακρινό το συγκεκριμένο θέμα. Σίγουρα θα πρέπει να οδηγηθούμε σε ένα δικαστήριο, αλλά στην παρούσα φάση δεν το συζητάμε καν», συνέχισε στο ίδιο θέμα.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Φονικό στα Γλυκά Νερά

Διαβάστε επίσης »