Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί περίπου στη μία το μεσημέρι ο 32χρονος σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, που ομολόγησε αργά το απόγευμα της Πέμπτης ότι την σκότωσε μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά. Εκδόθηκε πρίν από λίγο και το ένταλμα σύλληψης για το οποίο σας είχαμε γράψει από χθές. 

Το ένταλμα εκδόθηκε μιας και δυνητικά ο Αναγνωστόπουλος ελέω επαγγέλματος, ώς πιλότος, θα μπορούσε να διαφύγει εκτός χώρας… ενώ εκτιμήθηκε πώς από τον τρόπο που σκηνοθέτησε την δήθεν ληστεία υπάρχει κίνδυνος να διαπράξει και πάλι την πράξη του.

Φονικό στα Γλυκά Νερά – Στη μία το μεσημέρι ο πιλότος στον Εισαγγελέα

Ο κ. Θανάσης Κατερινόπουλος, Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας, μιλώντας για τη δραματική τροπή που πήρε η υπόθεση στην Κοινωνία ώρα MEGA, ανέφερε: «Το έγκλημα μιλάει πάντα με τον τρόπο που έγινε. Η γλώσσα του σώματος αυτού του ανθρώπου δεν έδενε με αυτά που έλεγε. Για εμένα έχουν πολύ δουλειά ακόμα και κυρίως ο ανακριτής. Δεν με πείθει το κίνητρο, ο καυγάς και η ζήλεια. Μην ξεχνάτε ότι αυτοί οι άνθρωποι αγόρασαν ένα οικόπεδο 100.000 ευρώ. Το κίνητρο δεν με πείθει.». «Δεν ξέρω αν είναι ψυχολόγος ή όχι, αλλά κανένας ψυχολόγος δεν δέχεται να κουβεντιάσει με ένα ζευγάρι. Σύμβουλος γάμου, ναι. Ψυχολόγος, όχι», πρόσθεσε αναφερόμενος για την «ψυχολόγο» της Καρολάιν. «Δεν πείθομαι για εν βρασμώ ψυχής», τόνισε.

Από πλευράς του, ο Συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας, σημείωσε ερωτηθείς για τα στοιχεία και τους πιθανούς δράστες που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας. «Ήταν ανοησίες. Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι ήταν αυτός. Ληστεία ξέραμε στο πρώτο τριήμερο ότι δεν είχε γίνει. Έπρεπε να μείνει ήσυχος μέχρι να το δέσουμε. Έπρεπε να μείνει χαλαρός. Έπρεπε να στοιχειοθετηθεί η σύλληψή του. Με παρεξένεψε ότι έκανε 8 ώρες να σπάσει. Δείχνει ότι είναι βλάκας. Αν το έκανε μέσα στον θυμό του, αν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή, τώρα θα σαπίσει μέσα. Τώρα με την σκηνοθεσία θα πάρει πάνω του τα πάντα. Δεν μπορεί να έχει κανένα ελαφρυντικό. Δεν ξεφεύγει ούτε άτομο από το ανθρωποκτονιών. Αφήνουμε στη ροή τα εγκλήματα αυτά μέχρι να στοιχειοθετηθεί. Όταν τον μαγκώσαμε είχε αγκαλιά την μάνα της Καρολάιν.», είπε μεταξύ άλλων.

Ο κύριος Δημήτρης Παπαδημητριάδης – Ψυχίατρος, Ψυχοθεραπευτής, μιλώντας για την πράξη του δράστη, τόνισε:«Συνήθως τέτοιες προσωπικότητες έχουν περίεργη συμπεριφορά. Αντιμετωπίζουν το σκυλί ως κομμάτι της συζύγου. Έχουν ιδιοκτησιακή συμπεριφόρα στο γάμο τους, βλέπουν τη γυναίκα τους ως κτήμα τους. Υπάρχει τρομερή δυσανεξία στην απειλή του αποχωρισμού. Η αντίληψη είναι σχεδόν μαφιόζικη. ‘Κανείς δεν εγκαταλείπει την αγέλη ζωντανός’. Ο σκύλος ήταν μια προσπάθεια του δράστη να σκοτώσει κι εκείνο το κομμάτι της συζύγου. Το βρέφος το αναλογίζεται ως μια αυτονόητη προέκταση του εαυτού του. Το χρησιμοποιεί σαν συνένοχο στην πράξη του. Δεν συζητάμε για ψυχικές διαταραχές. Αυτά περιγράφουν έναν δομημένο χαρακτήρα. Δεν συνεπάγεται ότι υπάρχει έλλειψη επίγνωσης των πράξεων. Δεν είναι ψυχωσικό επεισόδιο, που δεν υπάρχει επαφή με την πραγματικότητα. Δεν λέμε ότι δεν έχει καταλογισμό. Τουναντίον. Θεωρώ ότι υπήρχε οπωσδήποτε παρελθόν βίας. Οι άνθρωποι αυτοί είναι κακοποιητικοί μέσα στις σχέσεις τους. Μία στις τρεις γυναίκες κακοποιούνται σεξουαλικά ή σωματικά από τους συντρόφους τους διεθνώς. Πάντα στις ναρκισσιστικές διαταραχές ενδιαφέρει η υστεροφημία. Θέλει να εκλογικεύσει τις πράξεις του. Δεν συλλογίστηκε ότι δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα. Ήταν σίγουρος ότι θα τα καταφέρει μέχρι τέλους.» 

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »