Μετά από 37 ημέρες οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έφτασαν τελικά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Όπως αποδείχτηκε, ο δολοφόνος της 20χρονης ήταν ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του την Πέμπτη (17/06) μετά από ανάκριση οκτώ και πλέον ωρών.
Άλλωστε, τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της η αστυνομία ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να τα αντικρούσει ο 33χρονος πιλότος.
Η συγκεκριμένη είδηση έχει σοκάρει το πανελλήνιο, ενώ κάνει και το γύρο του κόσμου.
Σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές, η ομολογία του 33χρονου είναι το πρώτο θέμα.
Μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό” η δημοσιογράφος Χρύσα Φωσκόλου αποκάλυψε που βρίσκεται η ενός έτους κόρη του ζευγαριού.
Συγκεκριμένα, το παιδί βρίσκεται στην Αθήνα και στην μητέρα του 33χρονου πιλότου.
«Βρίσκεται στην Αθήνα το παιδί. Ο 33χρονος δεν ήθελε να το φέρει ξανά μαζί του εδώ στην Αλόννησο. Βρίσκεται με την μητέρα του στην Αθήνα γιατί αντιλαμβάνεστε πόσο δύσκολα είναι αυτές τις ημέρες να το κρατήσει η γιαγιά, η μητέρα της Καρολάιν», ανέφερε η δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 σε απευθείας σύνδεση από την Αλόννησο.
Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο 33χρονος πιλότος πριν οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ και ομολογήσει, βρισκόταν στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της Καρολάιν.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Φονικό στα Γλυκά Νερά – Πού βρίσκεται η ενός έτους κόρη του μοιραίου ζευγαριού

Διαβάστε επίσης »