Επί έξι ολόκληρες ώρες οι αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής, προσπαθούσαν να πάρουν κρίσιμες για την συνέχεια της έρευνας απαντήσεις, από τον 32χρονο πιλότο και δολοφόνο της άτυχης Καρολάιν. Αλήθεια ρε δολοφόνε.

Πώς μπόρεσες για έναν μήνα να μας το παίζεις τραγικός πατέρας;
Να το παίζεις θύμα;
Να αγκαλιάζεις την μάνα της γυναίκας που εσύ σκότωσες;

Φονικό στα Γλυκά Νερά – Πώς μπορούσες να το παίζεις συντετριμμένος πατέρας ρε δολοφόνε;

Είναι σίγουρο πώς η υπόθεση σου θα διδάσκεται σε σχολές Νομικής και στα εγκληματολογικά σεμινάρια για πολλά χρόνια. 

Ο πιλότος αρνούνταν πεισματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του με την υπόθεση, προσπαθώντας να μάλιστα να αποπροσανατολίσει την εξέταση, επαναλαμβάνοντας συνεχώς τις απαντήσεις που είχε δώσει από την πρώτη ημέρα.

Μάλιστα, δήλωσε άγνοια για τα νέα δεδομένα που του τέθηκαν σε γνώση και αυτά ήταν η αναντιστοιχία της ώρας θανάτου της Καρολάιν με τον τελευταίο σφυγμό, όπως αυτός κατεγράφη στο smart watch που φορούσε, η κίνηση του μέσα στους χώρους του σπιτιού σε χρονική σημείο που υποστήριζε ότι ήταν δεμένος, αλλά το δικό του smart watch συνέχιζε να μετράει βήματα, αλλά και σπουδή που επέδειξε να εξαφάνιση την κάρτα μνήμης από το καταγραφικό των καμερών που υπήρχαν στο σπίτι.
Οι αστυνομικοί μάλιστα πίστεψαν κάποια στιγμή της εξέτασης, πως δεν « θα σπάσει», αλλά λίγο πριν τις εννιά το βράδυ, ο Μπάμπης, ομολόγησε πως αυτός σκότωσε την Καρολάιν. Μάλιστα περιέγραψε στους αστυνομικούς που τον παρακολουθούσαν εμβρόντητοι πως σκότωσε την άτυχη γυναίκα. Όπως είπε, «Εκείνο το βράδυ της 11ης Μαΐου, τσακωθήκαμε πάλι για ακόμη μια φορά. Με έδιωξε από το κρεβάτι και την είδα φεύγοντας να βάζει και το μωρό στην κούνια. Θόλωσα και ενώ συνέχιζε να φωνάζει, πήγα από πάνω της και της έκλεισα το στόμα με τα χέρια μου. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, έψαξα να δω πώς να το καλύψω γιατί υπάρχει και ένα μωρό 11 μηνών. Δεν είχα συνεργό, τα έκανα όλα μόνος μου και προσπάθησα όσο μπορούσα να τα κάνω έτσι, ώστε να γίνουν πιστευτά».

Σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπαιξαν τα αποτελέσματα από την αξιολόγηση των ψηφιακών στοιχείων της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και η άρση απορρήτου των επικοινωνιών.
Σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσαν, οι αντιφάσεις του 32χρονου πιλότου ήταν πολλές και σημαντικές. Όπως προέκυψε, η Καρολάιν και Μπάμπης είχαν διαπληκτιστεί μια βραδιά πριν το φόνο, με την 20χρονη να αναζητά ξενοδοχείο για να μείνει, καθώς ήθελε να φύγει από το σπίτι. Μια άλλη σημαντική αντίφαση, αποτελεί η αναφορά του 33χρονου πιλότου πως κατά την διάρκεια της εισβολής και αφού τον είχαν δέσει, λιποθύμησε, αλλά το ίδιο χρονικό διάστημα φαίνεται να γίνονταν κλήσεις από το κινητό του τηλέφωνο.
Παρότι δεμένος πισθάγκωνα όπως είπε στους αστυνομικούς, το κινητό του κλείδωσε και ξεκλείδωσε αρκετές φορές και παρότι πισθάγκωνα δεμένος, εντοπίστηκε με τα χέρια δεμένα από μπροστά. Μια άλλη σημαντική λεπτομέρεια αποτελεί το γεγονός ότι οι φερόμενοι εισβολείς, αφαίρεσαν την κάρτα μνήμης από το καταγραφικό σύστημα των καμερών.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »