Αυτό αναρωτιέται ο κύριος Μάξιμος στο newsbreak αναφέροντας χαρακτηριστικά, “Το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει με καταγγελίες για δύο βουλευτές που διατηρούσαν στενή σχέση με τον πιλότο, Μπαμπη Αναγνωστοπουλο προφανώς λόγω του επαγγέλματος. Οπωσδήποτε το να χρησιμοποιήσει ένας βουλευτής ελικόπτερο, πληρώνοντας το από την τσέπη του, δεν είναι επιλήψιμο.

Σε περίπτωση όμως που κάτι τέτοιο γίνεται συστηματικά, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από την βουλευτική αποζημίωση… Σε κάθε περίπτωση, από το να πέφτει λάσπη στον ανεμιστήρα, όσοι πιστεύουν ότι έχουν στοιχεία για επιλήψιμες σχέσεις βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου με τον δολοφόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μπορούν απλά να καταθέσουν μία ερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων.

Φονικό στα Γλυκά Νερά – Ποιοί είναι οι δυο βουλευτές που είχαν σχέσεις με τον δολοφόνο;

Να δοθούν σαφείς απαντήσεις για το ποιοι βουλευτές χρησιμοποιούσαν ελικόπτερα της συγκεκριμένης εταιρείας, ποιοι πετούσαν κατόπιν δικής τους απαίτησης με τον συγκεκριμένο πιλότο και πώς εξοφλούσαν την συγκεκριμένη χρήση. Ακόμα κι αν δεν πρόκειται για φήμες, θα πρέπει να δοθούν σαφείς απαντήσεις για να μην παίρνει η μπάλα το σύνολο του πολιτικού συστήματος που ήδη δεν έχει και την καλύτερη εικόνα”.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »