Ο ανακριτής τις τελευταίες ημέρες, καλεί άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού για να δει ποια πραγματικά ήταν η σχέση τους και τι προβλήματα είχαν, προκειμένου να εντοπίσει το κίνητρο της δολοφονίας. Την ίδια ώρα, ο συζυγοκτόνος έχει ως προφανή στόχο να ρίξει την ευθύνη στην 20χρονη σύζυγο.

Ο ανακριτής αναμένει τα στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, με κυριότερο την πραγματογνωμοσύνη από την ανάλυση της κάμερας. Η ώρα που βγήκε η κάρτα μνήμης από το καταγραφικό της κάμερας αποτελεί ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, το οποίο μπορεί να καταδείξει αν υπήρχε προμελέτη στη στυγερή δολοφονία.

Αν υπάρξουν νέα στοιχεία στη δικογραφία, ο κατηγορούμενος θα κληθεί να δώσει συμπληρωματική απολογία. Όπως αναφέρεται, η σκηνοθεσία και το θέατρο του 33χρονου πιλότου γύρω από τη δολοφονία της συζύγου του καθυστέρησε τις Αρχές από το να θέσουν τον ίδιο σε παρακολούθηση προκειμένου να αντλήσουν τα κρίσιμα στοιχεία που ενδεχομένως θα τους οδηγούσαν πιο γρήγορα στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Πλέον οι Αρχές θα προσπαθήσουν να βρουν αυτά τα στοιχεία έπειτα από την ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων που έχουν καταγραφεί στα αρχεία των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »