Νέα κατάθεση έδωσε ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν που δολοφονήθηκε από διαρρήκτες μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, μπροστά στο 11 μηνών μωρό της.

Όπως μετάδωσε το Mega, ο 32χρονος πιλότος κατέθεσε αυτή τη φορά όχι για τη δολοφονία της συζύγου του, αλλά για την «ψυχολόγο» της άτυχης Καρολάιν, η οποία μετέβη χθες στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής και έδωσε τη δική της κατάθεση σχετικά με την αμφισβήτηση της ιδιότητάς της.
Ο 32χρονος φέρεται να είπε ότι αναζήτησε την κ. Μυλωνοπούλου μέσω διαδικτύου, ψάχνοντας για κάποιον σύμβουλο για προβλήματα μετά από εγκυμοσύνη. Έκαναν 8 συνεδρίες από τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι τις αρχές του 2021, οι οποίες εξελίχθηκαν ομαλά, ενώ είπε πως οι συμβουλές σχετικά με πρόβλημα της Καρολάιν ήταν σημαντικές και σωστές.

Φονικό στα Γλύκα Νερά – Ο Πιλότος έδωσε άδεια στην ψυχολόγο να εμφανιστεί στα ΜΜΕ

Παράλληλα φέρεται να δήλωσε ότι της έδωσε άδεια για να εμφανιστεί σε ΜΜΕ, ότι δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα από τις συμβουλές της, αλλά και ότι μιλήσε μαζί της δύο μέρες μετά τον φόνο, όταν εκείνη του τηλεφώνησε για να του εκφράσει τα συλλυπητήριά της.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »