Ο σύζυγος και δολοφόνος της Καρολάιν, ο 33χρονος πιλότος ανέφερε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ κάποιες από τις σοκαριστικές επιδιώξεις του…
Φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς, μετά την ομολογία του για τη δολοφονία της Καρολάιν, πως θέλει να δει τι ποινή θα του επιβληθεί, να την εκτίσει, και να αναλάβει την κηδεμονία της κόρης του!
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επίσης περιέγραψε με λεπτομέρειες πώς έγινε η δολοφονία και πώς «έστησε» όλο αυτό το σκηνικό καθώς και τις σκέψεις του μετά την ειδεχθή πράξη του. Όλα λέει ότι έγιναν εν βρασμώ ψυχής…
Έδειξε και πάλι πολύ ψύχραιμος και εκείνο που τον νοιάζει είναι πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή, πόση θα είναι η ποινή του για να ξέρει πότε θα αποφυλακιστεί ώστε να πάρει το παιδί του. Αυτή ήταν, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες, σόκαρε τους αστυνομικούς, με αυτή του, την ερώτηση.
Δύο ώρες σκηνοθετούσε τη «ληστεία»
Σύμφωνα με την ομολογία του, ο πιλότος σκότωσε την Καρολάιν γύρω στις 4 τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου και για περίπου δύο ώρες σκηνοθετούσε τη ληστεία.
Τι τον ρώτησαν οι αστυνομικοί στη ΓΑΔΑ
Το βασικό στοιχείο, σύμφωνα με αξιωματικούς της Δίωξης Ανθρωποκτονιών, που οδήγησε στην ομολογία του δεν ήταν κανένα από τα 4 ευρήματα για τα οποία κλήθηκε αρχικά να απαντήσει. Στην ουσία οι ερωτήσεις περιστρέφονταν γύρω από το 11 μηνών βρέφος. Για κάθε εύρημα τον ρωτούσαν ξεχωριστά.
Φαίνεται να τον ενδιέφερε τι θα γίνει με το παιδί και γι’ αυτό, όπως, είπε προσπάθησε να καλύψει το έγκλημα. Μετά την ομολογία του ρώτησε όπως προαναφέραμε στους αστυνομικούς πώς μόλις εκτίσει την ποινή που θα λάβει, θα αναλάβει ξανά τη φροντίδα του παιδιού.
Για το πώς σκέφτηκε τη ληστεία, οι αστυνομικοί είπαν ότι τη ληστεία στο Αλεποχώρι που έγινε σε σπίτι συναδέλφου του πριν δύο χρόνια, την είχε αναφέρει στις πρώτες καταθέσεις του, πράγμα που ενισχύει το σενάριο ότι προσπάθησε να την αντιγράψει.
Ποιο ήταν το κίνητρο
Οι αρχές εκτιμούν ότι το κίνητρο ήταν ο τσακωμός, καθώς και υποτιμητικά σχόλια προς αυτόν και την οικογένειά του σχετικά με την οικονομική τους κατάσταση που φέρεται να είχε κάνει η Καρολάιν, όπως υποστήριξε ο ίδιος.
Ο πιλότος ανέφερε ότι ο ίδιος έδεσε την Καρολάιν αφού τη σκότωσε και της έβαλε μια μπλούζα στο στόμα για να φαίνεται ότι με αυτό την έπνιξαν οι δράστες.
Στη συνέχεια σκότωσε και τον σκύλο στο πλαίσιο της σκηνοθεσίας της ληστείας.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Ο 33χρονος θέλει να εκτίσει την ποινή του και να αναλάβει την κηδεμονία του παιδιού!

Διαβάστε επίσης »