«Είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο, αλλά σιχαίνομαι τον άνθρωπο», φέρεται να είπε η 20χρονη στην Μυλωνοπούλου, λίγο καιρό πρίν δολοφονηθεί από τα χέρια του συζύγου της.

Η σύμβουλος υγείας φέρεται να δήλωσε ότι είχε δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα, με απόκρυψη, από αγνώστους, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, προκειμένου να μην αποκαλύψει τίποτα για την υπόθεση.

Φονικό στα Γλυκά Νερά

Λίγες ημέρες πριν τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ο συζυγοκτόνος φέρεται να είχε επισκεφτεί τη σύμβουλο υγείας στο γραφείο της, όπως η ίδια κατέθεσε, και παριστάνοντας τον συντετριμμένο προσπάθησε να της αποσπάσει τις σημειώσεις που είχε για την Καρολάιν ρωτώντας μάλιστα αν προτίθεται να τις καταθέσει στις αρχές.

Σύμφωνα με τον Alpha, η κ. Μυλωνοπούλου πίστευε πως επρόκειτο για μια περίπτωση επιλόχειας κατάθλιψης, ωστόσο από το πρώτο ραντεβού, η Καρολάιν της αποκάλυψε ότι ήθελε να πάρει το παιδί και να φύγει από το σπίτι στα Γλυκά Νερά, καθώς δεν άντεχε να ζει κάτω από τον απόλυτο έλεγχο του πιλότου. Περιέγραφε, επίσης τον 33χρονο ως έναν άνθρωπο αυταρχικό,

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »