Κάθε μέρα έρχονται νέα στοιχεία να προστεθούν στο ελλιπές έως σήμερα παζλ της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν, στοιχεία που δείχνουν πως κάθε άλλο παρά ευτυχισμένη ήταν η 20χρονη στο πλευρό του συζύγου της, ο οποίος στην αρχή έμοιαζε με τον «ιππότη με το ελικόπτερο», ωστόσο κάθε άλλο παρά ιππότης ήταν…

Ούτε λίγο ούτε πολύ, η κοπέλα που εγκατέλειψε γεμάτη όνειρα το νησί της, μόλις τελείωσε το λύκειο σε ηλικία 17 ετών, κατέληξε σχεδόν «φυλακισμένη» μέσα σε ένα πολυώροφο σπίτι στο αδιέξοδο της Παναγούλη, απομονωμένη από τους πάντες και οικονομικά εξαρτώμενη πλήρως από το σύζυγό της.

Φονικό στα Γλυκά Νερά

Η Καρολάιν έφυγε από την Αλόννησο για την Αθήνα προκειμένου να σπουδάσει Στατιστική στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και αντί αυτού παντρεύτηκε έναν άντρα 13 χρόνια μεγαλύτερό της, που την απομόνωσε στα Γλυκά Νερά, την ώρα που μέσω ειδικής εφαρμογής στο κινητό της τηλέφωνο μπορούσε να παρακολουθεί το κάθε της βήμα.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα On Time, στη «χρυσή φυλακή» της, η Καρολάιν καθημερινά είχε να φροντίσει τη νεογέννητη κόρη της κι ένα μεγάλο σπίτι στο οποίο δεν είχε καμία βοήθεια, αφού, όπως υποστήριξε ο συζυγοκτόνος, ήθελε να τα κάνει όλα μόνη της.

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποδομούν πλήρως το προφίλ το οποίο είχε φροντίσει να χτίσει ο καθ’ ομολογίαν δράστης με δημόσιες αναρτήσεις του στα social media, όπου παρουσίαζε τον γάμο του ως «ιδανικό» και τον ίδιο ως το τραγικότερο θύμα της υπόθεσης, ένα στοιχείο το οποίο φρόντιζε να τονίζει παρουσιάζοντας μπροστά στις κάμερες τη μικρή κόρη του Λυδία, την οποία σφιχταγκάλιαζε με ύφος περίλυπο.

Η Καρολάιν φαίνεται πως ζούσε «φυλακισμένη» σε αυτή την ιδιότυπη φυλακή, στην οποία την κρατούσε πλήρως εξαρτημένη συναισθηματικά, αλλά και οικονομικά ο σύζυγός της. Μακριά από φίλους και συγγενείς, η μοναδική καθημερινή της συντροφιά ήταν το σκυλάκι της, η Ρόξυ, που η ίδια είχε υιοθετήσει από φιλοζωικό σωματείο, έξι μόλις μήνες πριν δολοφονηθεί, τόσο η ίδια όσο και το άτυχο τετράποδο. Μοναδική επαφή της με τον έξω κόσμο, εκτός από τη φίλη της, ήταν και η γειτόνισσα που το μοιραίο ξημέρωμα άκουσε το κλάμα του σκυλιού την ώρα που το έπνιγε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος.

Ωστόσο, σε καμία από τις γυναίκες αυτές δεν είχε ανοίξει την καρδιά της, κάτι που φαίνεται πως έκανε στην «ψυχολόγο» που της βρήκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσω του ίντερνετ και την οποία επισκεπτόταν κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του συζύγου της. Όπως είχε πει η Ελένη Μυλωνοπούλου μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου, η Καρολάιν είχε ήδη αποφασίσει να εγκαταλείψει τον πιλότο και με τη βοήθειά της προσπαθούσε να κάνει πραγματικότητα το σχέδιό της.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »