Για πέμπτη ημέρα η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται στον δέκατο όροφο του Ευαγγελισμού, μετά την επιδείνωση της υγείας της. Η πρόεδρος του ΚΙΝ. ΑΛ. δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της αφού βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με τον καρκίνο.

Φώφη Γεννηματά – Όλα

Στο «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, ο γραμματέας επικοινωνίας του κόμματος, κ. Παναγιώτης Βλάχος και μετέφερε όλα τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της Φώφης Γεννηματά.

«Είναι συγκλονιστικό το κύμα αγάπης που εισπράττουμε και όλο αυτό δίνει δύναμη και στην ίδια και σε όλους εμάς που βρισκόμαστε δίπλα της. Η Φώφη Γεννηματά, όπως ξέρετε, είναι μία αγωνίστρια. Είναι ένας άνθρωπος που δεν το έβαλε ποτέ κάτω και δε ξέχασε ότι είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες, ποιότητα και αξίες ακόμη κι όταν ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική» ανέφερε αρχικά ο κ. Παναγιώτης Βλάχος.

«Όπως γνωρίζετε νοσηλεύεται και θα νοσηλεύεται ακόμα για ένα μικρό χρονικό διάστημα μίας εβδομάδας, είναι καλύτερα. Έχουν ξεπεραστεί οι πρώτες δύσκολες ώρες, αλλά θα πρέπει να αφοσιωθεί στη θεραπεία της, όπως μας είπε και η ίδια, στη ζωή της και να κερδίσει αυτή τη μάχη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πληροφορίες από το nassosblog.

Διαβάστε επίσης »