Θεαματική πρεμιέρα έκανε χτες βράδυ Σαββάτου η Φάρμα και εμείς σας μεταφέρουμε όλα με νέο spoiler όσα είδαμε αλλά και όσα γνωρίζουμε για αποψινό επεισόδιο όπου θα έχουμε και την πρώτη ασυλία στο ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Φάρμα – Πρεμιέρα με

Η «Φάρμα», με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, έκανε πρεμιέρα στον ANT1 το βράδυ του Σαββάτου. 18 υποψήφιοι αγρότες διεκδικούν το τελικό έπαθλο των 100.000 ευρώ:

Αναστασία Γκεργκελεζίου, Αγγελική Ηλιάδη, Κρίστυ Λυκοπούλου, Μαίρη Μηλιαρέση, Σάσα Μπάστα, Μαρία Παπαγεωργίου, Χριστιάνα Σμαραγδή, Αθανασία Τσουμελέκα, Νίκη Χαντσαρίδου.

Γρηγόρης Αναστασιάδης, Σταμάτης Γαρδέλης, Νεόφυτος Ηλία, Βασίλης Λέτζος, Μάνος Πανταζής, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης), Δήμος Περπερίδης, Αστρινός Χαραλαμπάκης (Μπαλάσκας), Παναγιώτης Ψωμιάδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Οι πρώτοι «αγρότες» μπήκαν στη «Φάρμα», με το Σταμάτη Γαρδέλη να τους συστήνει να μιλούν σιγά, καθώς… μέχρι και τα λαχανικά έχουν αυτιά…

Επική είσοδο έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας κατέφτασε με ένα τζιπ, φορώντας στρατιωτική παραλλαγή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Στην πρεμιέρα, οι παίκτες ψήφισαν τον πρώτο αρχηγό. Συγκεκριμένα, την αρχηγία πήρε η Αθανασία Τζουμελέκα με 13 ψήφους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Νωρίτερα, η αυθόρμητη πρόταση του Σταμάτη Γαρδέλη για αρχηγία του Παναγιώτη Ψωμιάδη προκάλεσε την πρώτη ένταση στη «Φάρμα»

Για τη συνέχεια του ριάλιτι, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι φέτος ο αρχηγός θα αναδεικνύεται απευθείας από τον παίκτη που θα αποχωρεί.

Να σημειωθεί ότι στο τέλος του επεισοδίου, η Σάσα Μπάστα αποχώρησε με ασθενοφόρο και οδηγήθηκε προσωρινά στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με το μάτι της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Απο την αρχή του επεισοδίου, όλοι καταλάβαμε ότι φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά μέσα στην Φάρμα του ΑΝΤ1 και παρότι ο Σάκης Τανιμανίδης είχε προσπαθήσει να μας προϊδεάσει σίγουρα δεν περιμέναμε τόσο αλλαγμένα τα πράγματα.

Οι 18 παίκτες αφού περπάτησαν στην φύση έφτασαν στο νέο αγρόκτημα που τους έφτιαξε ο ΑΝΤ1 και με μεγάλη έκπληξη είδαν ότι οι εγκαταστάσεις είναι καταπληκτικές.

Η πραγματικότητα όμως ήταν πολύ μακριά απο αυτό που είδαν οι παίκτες, αφού οι ανέσεις είναι μια λέξη που θα την ξαναπούνε μόνο όταν αποχωρήσουν απο το ριάλιτι!

Τελευταίος και σίγουρα όχι καταϊδρωμένος έφτασε σαν άλλος στρατηγός ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος έφτασε πολύ πιο μετά απο τους υπόλοιπους παίκτες με ένα στρατιωτικό τζιπ, θέλοντας σίγουρα να δώσει ένα άλλο μήνυμα σε όλους.

Φυσικά τα φώτα της δημοσιότητας έκλεψαν οι διάσημοι παίκτες, με πρώτο και καλύτερο τον ηθοποιό Σταμάτη Γαρδέλη, ο οποίος δεν άφησε τίποτα σε ησυχία!

Οι κόντρες του ξεκίνησαν με το καλημέρα, πάντοτε όμως με ευγένεια ακόμα και την ώρα που διαπληκτιζόταν, με αποτέλεσμα οι μη ψύχραιμοι να είναι έτοιμοι ακόμα για καυγά.

Οι κυρίες των διάσημων, φανερά έξω απο τα νερά τους, αφού τόσο η Αγγελική Ηλιάδη, όσο και η Σάσα Μπάστα μάλλον νόμιζαν ότι θα πήγαιναν διακοπές σε κάποιο εναλλακτικό τουρισμό!

Καμιά επαφή με την Φάρμα και σίγουρα θα πρέπει να συνέλθουν γρήγορα αν θέλουν να μείνουν μέσα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι ο αρχηγός θα βγαίνει πάντα από τον παίχτη που αποχωρεί, επειδή όμως δεν έχουμε αποχώρηση λόγω της εισόδου οι παίκτες θα έπρεπε να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο πρώτος αρχηγός.

Πρώτη αρχηγός ψηφίστηκε η Ολυμπιονίκης Αθανασία Τζουμελέκα, μετά απο μια διαδικασία που είχε πολλές κόντρες και διαπληκτισμούς μεταξύ των παικτών και του Σταμάτη Γαρδέλη που ήθελε για αρχηγό τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ο πρώην νομάρχης απο την άλλη στρατηγός με τα όλα του, δεν υπολογίζει κανόνες και κανέναν και απλά δίνει εντολές! Σίγουρα στο άμεσο μέλλον θα έχουμε εξελίξεις μαζί του.

Στα spoiler τώρα, σας έχουμε μια διαρροή που αφορά τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος θα παραμείνει μέσα σχεδόν 2-3 εβδομάδες και θα προλάβει τελικά να γίνει αρχηγός με ότι αυτό συνεπάγεται.

Είδαμε επίσης ότι η Σάσα Μπάστα ζήτησε να πάει στο νοσοκομείο μετά απο μια μόλυνση που απέκτησε στο μάτι, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν ότι θα επιστρέψει κανονικά στην Φάρμα σύντομα!

Σήμερα θα έχουμε την πρώτη ασυλία στην νέα Φάρμα και όλοι περιμένουμε με αγωνία να δούμε ποιος θα είναι αυτός. Μόλις έχουμε το spoiler θα σας ενημερώσουμε με νέο άρθρο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Διαβάστε επίσης »