Δημοσιεύθηκε: 24 Μαΐου 2021 09:10

Φάρμα οριστικά τέλος! Δείτε ποιο ριάλιτι θα παρουσιάζει του χρόνου ο Σάκης Τανιμανίδης

Στον ΑΝΤ1 σκέφτονταν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη Φάρμα, αν και τα νούμερα που έκανε δεν ήταν αυτά που περίμεναν. Ήθελαν να κάνουν απόσβεση, αλλά τελικά η Φάρμα θα κατεβάσει ρολά με το τέλος της σεζόν.

Στόχος του καναλιού του Αμαρουσίου μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν να δούμε από τον Οκτώβριο τη Φάρμα 2. Οπότε τα γυρίσματα θα ξεκινούσαν το καλοκαίρι. Όμως, πλέον μπαίνει για τα καλά στον πάγο. Κι αυτό (όπως διαρρέεται) από τον ιδιοκτήτη του αγροκτήματος.

Συγκεκριμένα, ζήτησε από το κανάλι του Αμαρουσίου σχεδόν τα διπλάσια χρήματα για να τους παραχωρήσει τον χώρο και για τη νέα σεζόν! Όπως φημολογείται, από τα 70.000 ευρώ που πήρε φέτος απαίτησε 130.000 ευρώ για του χρόνου!

Έτσι οι άνθρωποι του καναλιού, βλέποντας ότι το ριάλιτι δεν «τα έσπασε» στους πίνακες τηλεθέασης αναδιπλώθηκαν, γιατί το κόστος του είναι ούτως ή άλλως πολύ μεγάλο!

Αποτέλεσμα; Το κανάλι θα βγάλει στον αέρα το «I’m a celebrity… Get me out of here!». Το reality που υπήρχε στο συρτάρι τουλάχιστον τέσσερα χρόνια, ρίχνοντας στη μάχη της παρουσίασης τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης λοιπόν αποχαιρετά τη «Φάρμα», για να… προσγειωθεί στο reality επιβίωσης. Και από τους στάβλους θα βρεθεί σε κάστρο στην Πολωνία.

  • #News
  • #Sakis Tanimanidis
  • #Η Φαρμα
Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT

Διαβάστε επίσης »