Στη «Φάρμα» επέστρεψε ο Στράτος Τζώρτζογλου και δεν θα μπορούσε να μην μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι του ANT1 επέστρεψε ανανεωμένος και εμφανίστηκε στο αχυρώνα με αέρα… Μυκόνου.

«Από τη μία πλευρά έχουμε την αγωνία και το άγχος και από την άλλη πλευρά βλέπεις το… St Tropez και τη Μύκονο», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης απευθυνόμενος στον Στρατο Τζώρτζογλου και αφού μίλησε για το καλοκαιρινό πουκάμισό του, τον έβαλε να κάνει ένα μίνι… στριπτίζ.

Ο Στράτος μάλιστα, προκάλεσε τους πέντε φιναλίστ να τον συναγωνιστούν και αποκάλυψε πως είναι 56 χρόνων και ο έρωτας είναι αυτός που αποτελεί την κινητήριο δύναμή του: «Πάω στα 56. Όλοι έχουμε δικαίωμα στο να διεκδικούμε και να επιλέγουμε να είμαστε ευτυχισμένοι και νικητές. Το φως δεν συνάδει με τον φόβο. Οπότε όταν το μυαλό σκέφτεται φόβο, είσαι σε μια ψευδαίσθηση. Όλοι πρέπει να πηγαίνουν στο φως, στην αγάπη στην ενότητα. Και όταν είσαι ερωτευμένος… Και ο Χατζηδάκης δεν έλεγε “παλικάρι αν θες τη μάχη να κερδίσεις, κοίταξε μια κοπελίτσα να αγαπήσεις”. Αυτό σου δίνει φτερά, ο έρωτας», ανέφερε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Με τον Σάκη Τανιμανίδη να «πειράζει» και τον Ντούπη με την Κυριακή μετά τον μονόλογο του Στράτου για τον έρωτα!

Tags
  • Η φάρμα
  • Στράτος Τζώρτζογλου
Διαβάστε επίσης »