Αντιδράσεις στα social media προκάλεσε η χθεσινή εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, “Αλήθειες με τη Ζήνα”, η οποία παρουσίασε την είδηση για την θεατρική παράσταση που σκηνοθέτησε και έπαιξε ο Δημήτρης Λιγνάδης στις φυλακές Τρίπολης.
Επρόκειτο για το πρωτότυπο έργο “Η απελευθέρωση της Τριπολιτσάς” που ανέβασε η θεατρική ομάδα των κρατουμένων, στο πλαίσιο δραστηριοτήτων δημιουργικής απασχόλησής τους υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε μάλιστα και ο Χρήστος Λαμπρόπουλος, αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, που παρακολούθησε την παράσταση στο πλαίσιο των εορτασμών της Τρίπολης για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση και τη χαρακτήρισε “συγκινητική”.
Μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, η Ζήνα Κουτσελίνη ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης απαντώντας στους επικριτές της.
“Άλλος τα είπε τα δάκρυα, δεν είναι δικά μας. Αυτό είπαμε χθες και προσπαθήσαμε να το βροντοφωνάξουμε. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Βγήκε ο άνθρωπος της περιφέρειας και είπε ότι δάκρυσε και πως πήγαν και άλλοι και είδαν την παράσταση. Είπαμε ότι ήμασταν καλεσμένοι;
Έγινε το Σαββατοκύριακο και τίποτα δεν κουνήθηκε. Το αναδείξαμε εμείς. Ποιοι ήταν αυτοί οι 10-20 που πήγαν στην παράσταση και χειροκροτούσαν; Αυτοί να βγουν να το πουν και όχι εμείς να εγκαλούμαστε ότι “ξεπλένουμε” τον Δημήτρη Λιγνάδη γιατί κάποιοι άλλοι προύχοντες εκεί πήγαν στη φυλακή. Για όνομα του Χριστού και της Παναγίας.
Είμαι μάνα 11χρονου παιδιού. Μου έλεγαν στο διαδίκτυο να μου βιάσουν το παιδί! Εμένα να μου βιάσουν το παιδί; Τρέμω το ίδιο για τον κάθε Λιγνάδη! Για όνομα του Θεού. Εγώ έθετα ερωτήματα. Παρουσιάστρια είμαι. Εγώ ρώτησα αν συγκινήθηκε, γιατί αυτή την ενημέρωση είχαμε. Ότι κάποιοι συγκινήθηκαν. Και μου είπε ότι δάκρυσε. Εγώ δάκρυσα λοιπόν; Σίγουρα ήταν υποκινούμενο προς το πρόσωπο της εκπομπής. Σε αυτή τη θέση που είμαι, είμαι ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Για να μη βιάσουν κάποτε και το δικό μου παιδί” είπε σε έντονο ύφος η Ζήνα Κουτσελίνη.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Εξοργισμένη η Κουτσελίνη –

Διαβάστε επίσης »