Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγινε έξω φρενών λόγων των πειραγμάτων των υπόλοιπων μελών του πάνελ προς το πρόσωπό του.

Στην εκπομπή ήταν καλεσμένη η Ελισάβετ Σπανού, που αποχώρησε πρώτη από το φετινό «Survivor». Το μοντέλο με την τραγουδίστρια διατηρούσαν δεσμό πριν από κάποια χρόνια.

Έξω φρενών ο Αλεξάνδρου

Μάλιστα στην εκπομπή προβλήθηκε και το βίντεο κλιπ όπου έγινε στο ξεκίνημα της σχέσης τους.

Αμέσως ξεκίνησαν πειράγματα προς τον Αλεξάνδρου που δεν άργησε να εκφράσει την ενόχλησή του. «Σου είπα να σταματήσεις! Όχι, μη γελάς! Εντάξει; Σας είπα κάτι και σας το είπα από επάνω», φώναξε έξαλλος αρχικά στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συνέχισε να είναι εξοργισμένος αναφέροντας: «Δεν υπάρχει πλάκα! Όχι, δεν θέλω να υπάρχει πλάκα! Γιατί είναι ο σεβασμός στο παρελθόν μου, ο σεβασμός στο μέλλον μου. Και πλάκα με αυτά τα θέματα δεν σηκώνω ούτε από εσένα, ούτε από εσένα, ούτε από εσένα που σας το έχω πει από το πρωί».

Ο ίδιος εξήγησε φανερά εκνευρισμένος: «Είναι κάτι που είναι θέμα σεβασμού σε κάτι που σας είπα από το πρωί! Είναι θέμα σεβασμού και για τον άνθρωπο που έρχεται εδώ και για μένα! Δεν έχει να κάνει μόνο με την Ελισάβετ, έχει να κάνει και με μένα».

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να ηρεμήσει τον συνεργάτη της. Ωστόσο εκείνος φάνηκε να είναι ανένδοτος.

«Εγώ καταλαβαίνω τι λέει ο Δημήτρης και καλά κάνει και βάζει το όριό του! Ναι, κάνουμε πλάκα γιατί πραγματικά έχουν περάσει, αλλά, όπως λέει και ο Δημήτρης, υπάρχει και παρελθόν και μέλλον που καλό είναι να τα σεβόμαστε» τόνισε, με τη σειρά της, η Ελισάβετ Σπανού, η οποία ήρθε σε άβολη θέση…

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »