Ήδη από την πρώτη ημέρα ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αποφάσισε να εξευτελίσει τον αμερικανικό Στρατό, καθώς έδιωξε τους στρατιώτες που τον προστάτευαν από το Καπιτώλιο και τους έβαλε να κοιμηθούν σε ένα παγωμένο γκαράζ, χωρίς τουαλέτα. 

Εξευτέλισε τους στρατιώτες ο Τ.Μπάιντεν: Αφού τον προστάτεψαν τους έστειλε σε παγωμένο γκαράζ δίχως τουαλέτα! Τους έδιωξε σαν σκυλιά από το Καπιτώλιο ενώ τους ετοιμάζει για Ιράκ(βίντεο)

Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου έχουν πλήξει το «πρεστίζ» του αμερικανικού Στρατού, στον οποίο η διοίκηση Μπάιντεν συμπεριφέρεται σαν σκυλί. Άλλωστε παλαιότερα ο Τζο Μπάιντεν είχε αναφερθεί στους στρατιώτες ως «ηλίθιους μπάσταρδους».

Όπως αναφέρει στρατιωτική πηγή: «Την τελευταία εβδομάδα το τάγμα μου κοιμόταν στο πάτωμα στην καφετέρια της Γερουσίας. Σήμερα η Γερουσία μας έδιωξε και μας μετέφερε σε ένα κρύο γκαράζ. 5000 στρατιώτες. 1 πρίζα. Ένα μπάνιο. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η Αμερική του Joe Biden αντιμετωπίζει τους στρατιώτες».

«Χθες δεκάδες γερουσιαστές και βουλευτές περπατούσαν στις γραμμές μας τραβώντας φωτογραφίες, σφίγγοντας τα χέρια μας και ευχαριστώντας μας για την υπηρεσία μας. Μέσα σε 24 ώρες δεν μας είχαν άλλο ανάγκη και μας πέταξαν στη γωνία ενός γκαράζ. Αισθανόμαστε απίστευτα προδομένοι».

Μάλιστα αυτό συμβαίνει τη στιγμή που σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Τζο Μπάιντεν ετοιμάζει την αποστολή χιλιάδων στρατιωτών στο Ιράκ, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο βίας στη Μέση Ανατολή που θα επηρεάσει και την Ελλάδα, αφού θα «υποδεχθεί» στο έδαφός της χιλιάδες νέους παράνομους μετανάστες.

 https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/956252_exeytelise-toys-stratiotes-o-tmpainten-afoy-ton-prostatepsan-toys

Διαβάστε επίσης »