Το ζήσαμε χθές όλοι στους δρόμους της Αθήνας. Εξαιτίας της ψήφισης του νέου εργασιακού νομοσχεδίου, η πρωτεύουσα «παρέλυσε». Και όλα αυτά εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων, με αποτέλεσμα οι πολίτες που πήγαιναν ή γύριζαν από τος δουλειές τους να “παγώσουν” επι ώρες στους δρόμους.

Το ίδιο συνέβη και στον Σταύρο Νικολαΐδη, ο οποίος μάλιστα ενώ οδηγούσε, ένα σκουπιδιάρικο μπήκε μπροστά του στον δρόμο και τον καθυστέρησε ακόμα περισσότερο.

Έξαλλος ο Σταύρος Νικολαίδης

Έτσι ο ηθοποιός δημοσιοποίησε το γεγονός με μια φωτογραφία στο Instagram και ξέσπασε για την ταλαιπωρία που βίωσε: « Σε ώρα που η Αθήνα υποφέρει από κινητοποιήσεις, κίνηση και ασφυξία και ψάχνουμε να βρούμε από ποιο δρόμο θα ξεφύγουμε για να πάμε στη δουλειά μας κάποιος ηλίθιος κανόνισε να βγουν και τα σκουπιδιάρικα!!! Θα ήθελα πολύ να μάθω ποιος κανονίζει τις ώρες που βγαίνουν και με ποια λογική. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει να βλέπω σκουπιδιάρικο σε ώρες αιχμής, αλλά όχι και τώρα!!! Έλεος!!! Και ρωτάω και σας κύριε Μπακογιάννη όχι επειδή σας ρίχνω το φταίξιμο, (άλλωστε πρέπει να ομολογήσω ότι είναι η πρώτη φορά που βλέπω φτιαγμένους δρόμους στο κέντρο μετά από πολλές δεκαετίες κι αυτό σας το πιστώνω), απλά επειδή σας βλέπω ενεργό τα social και ότι επικοινωνείτε με τον κόσμο, σας ρωτάω ειλικρινά και σας ζητάω με συμπάθεια να κάνετε κάτι και γι’ αυτό από δω και πέρα. Στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου για παράδειγμα, που τόση κίνηση δεν έχει τα σκουπιδιάρικα βγαίνουν μετά τις 10 τη νύχτα, καμία φορά τα ακούω και 01:00. Στον Δήμο Αθηναίων ποιος και γιατί κανονίζει να βγαίνουν την ώρα ας πούμε που ο κόσμος πάει στη δουλειά του; Η τώρα που η όλη πρωτεύουσα είναι μπλοκαρισμένη;».

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »