Έξαλλη η Δήμητρα Παπαδήμα με την Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του «Love It»

TV 13 Οκτωβρίου 2021 22:53

«Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα» για άλλη μια φορά στο Love It και την Ιωάννα Μαλέσκου, μια εκπομπή που όσες φορές έχει απασχολήσει από πέρσι, δεν είναι για κάποια επιτυχημένη πορεία, αλλά για τηλεοπτική ίντριγκα.

Έξαλλη η Δήμητρα Παπαδήμα

Μέσα σε ένα μήνα και κάτι ημέρες από την πρεμιέρα της τηλεοπτικής σεζόν, η εκπομπή του ΣΚΑΪ έχει συζητηθεί για την αλλαγή της ώρας, για την χαμηλή τηλεθέαση, για τις μπηχτές της παρουσιάστριας με την Κατερίνα Καινούργιου και τώρα ήρθε μια ακόμα άβολη στιγμή.

Μόνο που αυτή τη φορά το φταίξιμο πέφτει και στην αρχισυνταξία της εκπομπής. Αυτό γιατί φαίνεται πως κάποιος προσέγγισε την ηθοποιό και σκηνοθέτιδα Δήμητρα Παπαδήμα για να βρεθεί καλεσμένη και να μιλήσει στην εκπομπή για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί τη φετινή θεατρική σεζόν.

Στον πρόλογο, όμως, της παρουσίασης της, η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε σε μια υπόθεση παρενόχλησης που είχε δεχτεί η Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία όμως έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν σε αυτό το περιστατικό. Μάλιστα, προβλήθηκαν και δηλώσεις του Γιάννη Μποσταντζόγλου επ΄αυτού.

Όμως η ηθοποιός δεν είχε καμία ιδέα ότι θα συζητηθεί κάτι τέτοιο και με το που την υποδέχτηκε η Μαλέσκου, μπήκε κατευθείαν στο ψητό και με εμφανή ενόχληση και ειρωνεία, είπε προς την παρουσιάστρια «σας ευχαριστώ που με καλέσατε για να μιλήσω για την παράστασή μου». Η Μαλέσκου επιχείρησε δύο φορές να στρέψει την κουβέντα πρώτα στο ζήτημα της παρενόχλησης, όμως η κ. Παπαδήμα, προς τιμήν της, είπε «έχω μιλήσει αρκετά στο παρελθόν γι΄αυτό, δε συμφωνήσαμε να πω κάτι τέτοιο».

  • Love It
  • Δήμητρα Παπαδήμα
  • Ιωάννα Μαλέσκου

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »